علت پرمویی صورت و بدن در زنان

علت پرمویی صورت و بدن در زنان بیمارستان دی: یك متخصص زنان، زایمان و نازایی اظهار داشت: هیرسوتیسم یا پرمویی در زنان می تواند ناشی از اختلالات هورمونی باشد كه در صورت نادیده گرفتن می تواند به نازایی تبدیل گردد.

سمیرا تائبی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار نمود: رشد بسیار و غیر عادی مو در صورت و بدن بانوان را هیرسوتیسم یا پرمویی می گویند كه باآنكه در خیلی از موارد ارتباط زیادی با ژنتیك دارد، اما می تواند علل دیگر و قابل درمانی هم داشته باشد.
وی افزود: در هر صورت، پرمویی در بانوان ناشی از تولید بیش از اندازه هورمون های آندروژن، به خصوص تستوسترون است. در این حالت علائم دیگری هم به همراه پرمویی وجود خواهد داشت كه می توان به كلفت شدن صدا، افزایش میزان آكنه، كاهش سایز سینه ها و افزایش توده عضلانی اشاره نمود.
این متخصص زنان، زایمان و نازایی اظهار داشت: شایع ترین علت هیرسوتیسم، نبود تعادل در هورمون های جنسی است كه اگر درمان نشود به ناباروری، اختلالات قاعدگی، چاقی و بروز كیست های مختلف در تخمدان منجر می گردد.
تائبی با اشاره به اینكه سندورم كوشینگ هم می تواند منجر به پرمویی شود، اضافه كرد: این سندروم به غدد فوق كلیوی ارتباط دارد و میزان بالایی از هورمون كورتیزول ترشح می گردد. مصرف برخی داروها همچون پردنیزون باعث این مساله می گردد.
وی اضافه كرد: به ندرت تومورها هم می توانند غدد درون ریز را دچار اختلال كنند و به پرمویی منجر شوند. داروهای درمان افسردگی هم این مشكلات را تولید می كنند.
این متخصص زنان زایمان و نازایی اظهار داشت: آنچه باید در نظر قرار گیرد این است كه متاسفانه برخی بانوان در مواجه شدن با این بیماری، به برخی درمان ها، همچون لیزر درمانی روی می آورند كه تنها علائم این بیماری را برطرف می كند. باید توجه گردد قبل از درمان های زیبایی، لازم است علت اصلی بیماری كشف شود.

1397/07/11
تگهای خبر: بیماری , دارو , درمان , زایمان