با حضور معاون اول رئیس جمهور؛

آیین نكوداشت روز ملی بیمه سلامت شروع شد

آیین نكوداشت روز ملی بیمه سلامت شروع شد بیمارستان دی: آیین نكوداشت روز ملی بیمه سلامت، با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزی بهداشت و مدیران سازمان بیمه سلامت، در مركز همایش های صداو سیما، شروع شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، آئین نكوداشت روز ملی بیمه سلامت بامداد یكشنبه با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر بهداشت، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت و تعدادی از نمایندگان مجلس در سالن همایش های صدا و سیما شروع شد. سازمان بیمه سلامت بعنوان یكی از بزرگ ترین سازمان های بیمه گر درمانی كشور در سال های گذشته با هدف خدمت رسانی به اقشار ضعیف و صدمه پذیر جامعه توانسته است خدمات شایسته ای را به هموطنان عرضه نماید. از محورهای این مراسم می توان به مبحث الكترونیكی كردن خدمات وهوشمندسازی خدمات بیمه سلامت، پوشش همگانی بیمه و حفاظت مالی از بیمه شدگان را ذكر كرد.

1397/08/06
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمه , خدمات