نماینده مردم تهران در مجلس؛

طرح تحول سلامت به جای راهگشایی معضل آفرین شد

طرح تحول سلامت به جای راهگشایی معضل آفرین شد بیمارستان دی: نماینده مردم تهران در مجلس، با اشاره به اینكه دامن زدن به گرفتاری بیماران در مراكز درمانی با افزایش نابهنگام ارز كلید خورد، اظهار داشت: طرح تحول سلامت به جای راهگشایی معضل آفرین شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیده فاطمه ذوالقدر، درباره وضعیت خدمات رسانی به بیماران در بیمارستان های دولتی، اضافه كرد: تأمین خدمات بهداشتی درمانی و مراقبت های پزشكی حقی است همگانی كه در اصل ۲۹ قانون اساسی دولت مكلف شده خدمات و حمایت های لازم را برای مردم در برخورداری از تأمین اجتماعی و بیمه فراهم آورد.وی خاطرنشان كرد: شرایط اقتصادی امروز كشور و نوسانات شدید و نابهنگام قیمت ارز منجرشده است كه مشكلات بخش درمان و دارو برای خدمات رسانی به بیماران گسترش یابد.ذوالقدر اضافه كرد: انتظار می رفت، طرح تحول سلامت بتواند راهگشای در فرایند درمان بیماران باشد اما هم اكنون خود به یك معضل تبدیل شد، چراكه در نبود زیرساختهای لازم، كمبود تختهای بیمارستان مكفی و پرستار، پزشك موجبات شلوغی خدمات رسانی به بیماران در بیمارستانهای را دولتی فراهم نموده است.وی افزود: گرانی ها، فقر مالی و تنگناهای اقتصادی توان و امكان رجوع به بیمارستان های خصوصی را تنها برای بعضی از بیماران میسر می كند ازاین رو لزوم توسعه بیمارستان ها و درمانگاه های تخصصی بخش دولتی برای عرضه خدمات باكیفیت به بیماران و خانواده های آنها اجبار آور كرده است.ذوالقدر اضافه كرد: اما باید در نظر داشت كه بخش قابل توجه ای از درآمد بیمارستان های دولتی متكی به مطالبات آنها از بیمه هاست و در شرایط عدم پرداخت به موقع مطالبات، مشكلات در خدمات رسانی و طرح های توسعه بیمارستان ها و تجهیز آنها را با مشكلات مضاعفی مواجه كرده است.نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان كرد: بیماران بعنوان ذینفعان اصلی بخش خدمات درمانی در معرض صدمه و نارضایتی قرارمی گیرند و این در شرایطی است كه انجام نظامند و شایسته خدمت رسانی به مردم در هر بخشی وابسته به همگرایی و تعامل و زدودن مشكل در یكایك بخش هاست كه در فرایند درمان هم لازم است.وی افزود: این اجماع و تعامل به نحو شایسته و مطلوب در بین عوامل مختلف و ذی ربط با مبحث بهداشت و درمان صورت پذیرد تا بتوانیم یاری گر بیماران در فرایند درمان باشیم و باری از دوش مشكلات و آلام آنها برداریم.عضو هیئت رئیسه كمیسیون فرهنگی مجلس بابیان اینكه دامن زدن به گرفتاری بیماران در مراكزدرمانی با افزایش نابهنگام ارز كلید خورد، اظهار داشت: طرح تحول سلامل به جای راهگشایی معضل آفرین شد.

1397/08/19
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیمه , پرستار