برای مواجهه با پدیده سالمندی، آماده باشیم

برای مواجهه با پدیده سالمندی، آماده باشیم بیمارستان دی: معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به اینكه باید برای مواجهه با پدیده سالمندی آمادگی داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا در سیاست های كلی به اجتماعی شدن سلامت توجه اساسی شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر محمد هادی ایازی در مراسم راه اندازی و افتتاح همزمان ۲۸۶ كانون سلامت محله كه در سالن آیت الله كوهستانی علوم پزشكی مازندران برگزار شد، كانون سلامت را بعنوان نقطه آغاز مشاركت های ساختارمند مردمی در حوزه سلامت دانست.
وی اظهار داشت: هم اكنون ۲۳.۶ درصد مردم دچار اختلالات روانی هستند كه ۱۲ درصد را مردان و ۱۶ درصد بانوان را شامل میگردد.
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت اشاره كرد: ایران طی دو تا سه دهه اخیر جز سالمندترین كشورها قرار گرفته كه این امر ضرورت برنامه ریزی برای ارتقای سلامت را بیشتر از پیش دوچندان كرده است.
ایازی همین طور اظهار داشت: باید برای مواجه شدن با پدیده سالمندی آمادگی داشته باشیم و در این راستا در سیاست های كلی به اجتماعی شدن سلامت توجه اساسی شده است.
وی كانون سلامت را نقطه آغاز مشاركت های ساختارمند مردمی بیان كرد و اظهار داشت: در سیاست های كلی نظام سلامت باز بر مشاركت ساختارمند توجه شده است، چونكه هر ایرانی باید به فكر سلامت خود و خانواده اش باشد.
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت اشاره كرد: بخشی از ابعاد سلامت به فرد، سبك زندگی، روابط اجتماعی و سازمان ها و نهادهای موجود در جامعه بازمی گردد و باید برای ارتقای شرایط زندگی و سلامت مردم كوشش كرد.
ایازی با عنوان اینكه برای كاهش بلا های سلامت تلاش نماییم، اضافه كرد: متاسفانه روز به روز سرمایه اجتماعی و سلامت وضعیت بدتری پیدا كرده و برای توفیق نظام سلامت باید به سمت مردم و جامعه حركت كرد.
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به اینكه مدیران نظام سلامت ۲۵ درصد در ارتقای سلامت نقش آفرینی دارند، اضافه كرد: نقش كانون های سلامت در ارتقای سلامت مهم و اثرگذار خواهد بود.
ایازی با اشاره به اینكه كانون سلامت، تشكلی اجتماع محور است، هدایت ظرفیت های مردمی و سازمان دهی مردم در حوزه های سلامت را از اهداف كانون های سلامت محله عنوان نمود و اظهار داشت: در محلات شهری و روستایی باید شكل گیری و نهادینه سازی مشاركت صورت گیرد.

1397/08/24
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , سلامت