نظارت و پایش آنلاین نحوه توزیع و قیمت های تجهیزات پزشكی

نظارت و پایش آنلاین نحوه توزیع و قیمت های تجهیزات پزشكی بیمارستان دی: مدیر كل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت اظهار داشت: نحوه توزیع و قیمت های تجهیزات و ملزومات مصرفی توسط سامانه های آنلاین اداره كل تجهیزات پزشكی پایش لحظه ای می شوند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتررضا مسائلی درباره تخلفات نحوه توزیع و قیمت های تجهیزات و ملزومات مصرفی اظهار داشت: با كسانی كه خارج از چارچوب تعریف شده عمل كنند، برخورد قانونی می نماییم و این سوژه از راه ستاد، دانشگاه های علوم پزشكی و سامانه ۱۹۰ رصد میگردد.

مسائلی با اشاره به اینكه نوسانات نرخ ارز در بازار منجر به گرانی در همه حوزه ها همچون تجهیزات پزشكی شده است، اظهاركرد: نظارت های مستمر این اداره كل از راه احداث زیرساخت ها و سامانه های آنلاین به شفاف سازی و پایش وضعیت این حوزه كمك بسیاری می كند.

وی با اشاره به تنوع تجهیزات پزشكی و وجود ۲۸۰ هزار قلم تجهیزات و ملزومات پزشكی در كشور اظهار داشت: حجم بازار تجهیزات پزشكی در سال ۲۰۲۰ در دنیا ۴۳۰ و در ایران ۲.۷ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت با اشاره به وجود ۱۰۰۰ شركت تولیدكننده و ۲۲۰۰ شركت واردكننده تجهیزات پزشكی اشاره كرد: در امتداد برخورد با تخلفات این حوزه و با همكاری سازمان تعزیرات حكومتی، شعبه هایی از این سازمان در اداره كل تجهیزات پزشكی تاسیس شد.

مسائلی در ادامه اظهاركرد: خیلی از پروسه های درمانی به تجهیزات و ملزومات پزشكی های تك نیاز دارند كه در صورت عدم دسترسی سلامت مردم تهدید خواهد شد.

وی اشاره كرد: با همكاری دولت برای تامین دارو و تجهیزات پزشكی و جلوگیری از بلا به مردم در دوران تحریم، ۳.۵ میلیارد دلار ارز اختصاص یافت كه سهم تجهیزات و ملزومات پزشكی ۱.۴ میلیارد دلار است.

مسائلی در ادامه اظهار داشت: در تمام كشورها یكی از وظایف مهم حاكمیت، تامین دارو و تجهیزات پزشكی برای بیماران است كه این امر مورد تاكید سازمان جهانی بهداشت است اما متاسفانه دشمنان ما از آن بعنوان حربه ای برای احداث جو نارضایتی در میان مردم استفاده می نمایند.

بنا بر اعلام وبدا، مشاور وزیر بهداشت اضافه كرد: احداث محدودیت و تهدید كشورها در داشتن تبادلات مالی در حوزه دارو و تجهیزات پزشكی با ایران، دقیقا این ادعای مسئولان آمریكایی كه دارو و تجهیزات جزو تحریم ها نیست را رد می كند و غیر منصفانه ترین رفتاری است كه به نام حقوق بشر انجام میگردد. از طرف دیگر هدف اصلی از اعمال تحریم های اقتصادی نمایش ناكارآمدی نظام است و ما بعنوان مسئولان در حوزه تامین دارو و تجهیزات پزشكی باید بتوانیم با كوشش برای انجام كار خوب اجازه احداث این تفكر را ندهیم.

وی درانتها اشاره كرد: امید داریم كه با نظارت دقیق و مستمر بتوانیم تحریم ها را مدیریت نماییم و از این محدودیت ها در پشتیبانی از تولیدات داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی بهره بگیریم.

1397/08/27
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دارو