بیمارستانی كه تكه پاره شده!

بیمارستانی كه تكه پاره شده! بیمارستان دی: معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی البرز اظهار داشت: متاسفانه مسئولان بیمارستان با شروط دانشگاه علوم پزشكی برای پذیرش تولیت این بیمارستان در خصوص شفاف سازی مالی، تعیین تكلیف وضعیت مالكیت و پرداخت بخشی از بدهی این مجموعه درمانی موافقت نكردند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سیامك جبارنیا در نشست مطبوعاتی امروز شنبه دهم آذرماه اظهار نمود: دانشگاه علوم پزشكی استان هیچ نقشی در مشكلات امروز بیمارستان امام خمینی ندارد چون این بیمارستان هیچ گاه جزء بیمارستان های زیر مجموعه این دانشگاه نبوده است. با این وجود، مسئولان دانشگاه علوم پزشكی استان هم پنج سال قبل و هم پارسال با برگزاری جلسه با مسئولان این بیمارستان پیشنهاد دادند كه تولیت آنرا بپذیرند.
این مسئول توضیح داد: مبلغی كه دانشگاه علوم پزشكی از مسئولان این بیمارستان تقاضا كرده بود شاید یك دهم یا یك بیستم بدهی آن روز بیمارستان بود و دانشگاه می خواست با این پول حقوق معوقه پرسنل را پرداخت كند تا كاركنان دوباره به كار برگردند و چرخ بیمارستان به گردش در بیاید. اگر مسئولان بیمارستان امام خمینی چند سال پیش با این پیشنهاد موافقت كرده بودند حالا مشكل بیمارستان حل شده و حتی به بازدهی مالی هم رسیده بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی البرز اظهار داشت: متاسفانه چند مالكیتی این بیمارستان مانع از اتفاق نظر و تصمیم گیری نهایی درباب این بیمارستان شده كه دود همه این اختلافات به چشم بیماران استان می رود.
جبارنیا افزود: چندی قبل به مسئولان این بیمارستان پیشنهاد دادیم كه به خاطر بیماران كلیوی و دیالیزی استان اجازه دهند دانشگاه علوم پزشكی خودش نیرو و تجهیزات خدمات رسانی به بیماران دیالیزی را در این بیمارستان مستقر كند تا بیماران كلیوی استان به مشكل برنخورند ولی با این پیشنهاد هم موافقت نشد. دانشگاه علوم پزشكی هیچ چشم داشت مالی در این خصوص ندارد و صرفا می خواهد باری از دوش بیماران كلیوی استان بردارد.
وی اظهار داشت: این كه امروز برخی می خواهند مشكلات امروز این بیمارستان را به گردن دانشگاه علوم پزشكی بیندازند اصلا قابل قبول نیست چون ما بارها هم كتبا و هم شفاها اعلام نموده ایم كه برای حل مشكل این بیمارستان پیش قدم هستیم.تا زمانی كه مالكیت این مجموعه درمانی تكه تكه باشد امیدی به بهبود وضعیت فعلی نیست.
رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) كرج با اشاره به اینكه بیمارستان امام خمینی(ره) كرج بهترین تجهیزات درمانی را در خود جای داده كه بعضی از آنها در خاورمیانه تك است اظهار داشت: مشكلات مالی این بیمارستان با واگذاری به بخش خصوصی حل خواهد شد.
دكتر عباس معینی، رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) كرج درباب مشكلات این بیمارستان و تجمع پرسنل در اعتراض به پرداخت نشدن چند ماهه حقوق به خبرنگار ایسنا اظهار داشت: بیمارستان امام خمینی(ره) كرج در شرف واگذاری به بخش خصوصی است و استانداری البرز می خواهد آنرا واگذار كند.
وی ادامه داد: از زمانی كه سوژه واگذاری بیمارستان مطرح شده، چندین ماه است كه پرسنل بیمارستان حقوق دریافت نكرده اند و به همین خاطر این تجمعات شكل می گیرد؛ تا زمانی كه پرسنل حقوق دریافت نكنند نمی توان از این سوژه جلوگیری كرد. برای پرداخت حقوق كاركنان این بیمارستان ماهانه به 2 میلیارد تومان نیاز است و الان چندین ماه میگردد كه حقوق آنان پرداخت نشده است.
رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) كرج در پاسخ به اینكه آیا واگذاری بیمارستان می تواند مشكلات موجود را حل كند اضافه كرد: بله مشكلات مالی بیمارستان با واگذاری حل خواهد شد؛ جلسه ای جهت بررسی سوژه واگذاری با معاون استاندار البرز برگزار می گردد. این بیمارستان دارای بهترین امكانات و تجهیزات است؛ بعضی از این تجهیزات در خاورمیانه نمونه ندارد بدین سبب اگر به بخش خصوصی واگذار شود مشكل حل خواهد شد.
وی درباب قیمتی كه برای واگذاری بیمارستان امام خمینی(ره) در نظر گرفته شده است باز اظهار داشت: قیمت پایه برای واگذاری 217 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است ولی اینكه در نهایت با چه قیمتی واگذار شود معین نمی باشد.
معینی در مورد اینكه گفته میگردد ارزش تجهیزاتی كه در بیمارستان وجود دارد از قیمت پایه در نظر گرفته شده برای واگذاری بیشتر است، توضیح داد: این تجهیزات فقط جهت استفاده در بیمارستان امام خمینی(ره) خریداری و وارد شده است و به هیچ وجه امكان استفاده از آن در جای دیگری وجود ندارد، بدین سبب بحثی كه درباب افزایش قیمت ارز و به تبع آن افزایش ارزش تجهیزات بیمارستان مطرح میگردد موضوعیت ندارد چون این دستگاه ها امكان فروش ندارد و فقط باید در بیمارستان امام خمینی(ره) استفاده گردد.
وی درانتها اعلام نمود: تعطیل شدن بیمارستان امام خمینی(ره) كرج اصلاً مطرح نیست.

1397/09/10
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , خدمات