درخواست نظام پزشكی از قوه قضاییه برای بازبینی در لایحه تعزیرات قانون مجازات اسلامی به گزارش بیمارستان دی سازمان نظام پزشكی در نامه ای خطاب به ریاست قوه قضاییه، بازبینی در پیش نویس لایحه تعزیرات قانون مجازات اسلامی در مواد در رابطه با امور پزشكی را قبل از ارائه به مجلس شورای اسلامی خواهان شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و بنابر اعلام اداره كل روابط عمومی و اموربین الملل سازمان نظام پزشكی، دكتر محمدرضا ظفرقندی - رییس شورایعالی و سرپرست سازمان نظام پزشكی طی نامه ای به ریاست قوه قضاییه توقف و بازبینی در لایحه تعزیرات قانون مجازات اسلامی در پیش نویش ارائه شده به مجلس شورای اسلامی را خواهان شد.
در متن این نامه آمده است:
« ریاست محترم قوه قضائیه
حضرت آیت اله آملی لاریجانی
با سلام و احترام
همانگونه كه استحضار دارید پیش نویس فصل تعزیرات قانون مجازات اسلامی كه نسخه ای از آن به این سازمان واصل شده حاوی مواد و مطالبی در مورد حرفه پزشكی و اعمال آن است. توضیحا آن كه تعاریف و واژگان به كار رفته در مواد راجع به امور پزشكی در پیش نویس مذكور با ادبیات و عرف خاص حرفه مندان پزشكی تفاوت فاحش و مغایرت اساسی دارد و فقدان هماهنگی میان جرم انگاری اَعمال و اَفعال اهل حرف پزشكی با واقعیات عملی و دانش روز پزشكی در بسیاری موارد به چشم می خورد. بدیهی است كه این امر، اسباب توسل پزشكان به حُزم و احتیاط بیش از اندازه را فراهم آورده و اجبار پذیرش ریسك توسط پزشكان را كه همچون اوصاف ضروری در اعمال حرفه تلقی می گردد، از آنان سلب می كند. در این صورت متضرر اصلی در این میان بیماران و به عبارتی آحاد جامعه خواهند بود.
علی هذا مستدعی است دستور فرمایید جهت ارائه نظرات كارشناسی سازمان نظام پزشكی كل كشور بعنوان عالی ترین نهاد صنفی و حرفه ای حرفه مندان پزشكی، لایحه مذكور متوقف و با حضور كارشناسان مجرب حوزه پزشكی مورد تجدید نظر قرار گیرد.
ضمنا گروهی از پزشكان پیشكسوت و صاحب نظر از الان به كارشناسی دقیق این لایحه در مواد مربوط به امور پزشكی مشغول شده اند كه نتایج آن در اسرع وقت به حضورعالی ارسال می گردد.»

1397/09/28
تگهای خبر: پزشك , پزشكی