گزارش وزارت بهداشت به بیمه مركزی درباره هزینه كرد سهم درمان بیمه شخص ثالث

گزارش وزارت بهداشت به بیمه مركزی درباره هزینه كرد سهم درمان بیمه شخص ثالث بیمارستان دی: رییس اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت با بیان این كه بیمه های تجاری، قانون مصوب را اجرا نمی كنند، اظهار داشت: در قانون به صراحت ذكر شده كه بیمه های تجاری باید ۱۰ درصد از بیمه های سرنشین، شخص ثالث و مازاد را طی قبض جداگانه به حساب درآمدهای اختصاصی وزارت بهداشت واریز نمایند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر رضا رضایی درباره اظهارات دبیر كل سندیكای بیمه گران ایران در خصوص عدم نمایش گزارش وزارت بهداشت برای هزینه كرد سهم بیمه شخص ثالث، اظهار داشت: ایشان اطلاعات كمی در این زمینه دارند چون وزارت بهداشت گزارش كاملی از هزینه كرد این منابع به بیمه مركزی نمایش كرده است و در نوع گزارش، اختلاف نظری وجود دارد و بیمه مركزی اسامی مصدومان حوادث ترافیكی را خواسته است كه برای آنها ارسال می نماییم.

وی گفت: اینكه گزارش وزارت بهداشت درباب هزینه كرد منابع بیمه های تجاری برای مصدومان حوادث ترافیكی چگونه است، ارتباطی به پرداخت سهم بیمه ها به وزارت بهداشت ندارد و هم اكنون، بیمه های تجاری قانون مصوب را اجرا نمی كنند؛ چراكه در قانون به صراحت ذكر شده كه بیمه های تجاری باید ۱۰ درصد از بیمه های سرنشین، شخص ثالث و مازاد را طی قبض جداگانه به حساب درآمدهای اختصاصی وزارت بهداشت واریز نمایند.

رضایی اشاره كرد: مصدومان حوادث ترافیكی در بیمارستان های وزارت بهداشت، درمان می شوند و داروی مورد نیاز را دریافت می كنند. با وجود مشكلات مربوط به تحریم ها و علیرغم تاخیر در پرداخت مطالبات وزارت بهداشت از طرف بیمه های تجاری و افزایش قیمت خیلی از كالاها در كشور، اجازه ندادیم از یك مصدوم حوادث ترافیكی، حتی یك ریال پول گرفته شود و بد نیست كه دبیر كل سندیكای بیمه گران ایران به همراه ما از چند بیمارستان همچون بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید كند، چون درآمد بعضی از بیمارستان های وزارت بهداشت، از محل ۱۰ درصد بیمه های تجاری است كه متاسفانه بیمه ها از اجرای قانون طفره می روند.

رییس اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت، اشاره كرد: اینكه وزارت بهداشت درباب هزینه كرد این سهم بیمه های تجاری گزارشی نمایش كرده یا نكرده موردی نبوده كه ایشان از آن اطلاع داشته باشد و تقاضا دارم كه آقای علیپور سری به بیمارستان ها بزنند و ببینند كه خدمات به مصدومان حوادث ترافیكی به چه شكلی نمایش می شود؛ در حالیكه پیش از برنامه چهارم توسعه زمانی كه قرار بود بیمه های تجاری هزینه بیماران تصادفی را پرداخت كنند، هر روز در رسانه ها مشكلات بیماران تصادفی را مشاهده می كردیم و از قانون برنامه چهارم توسعه به بعد نه تنها مشكلی در نمایش خدمات به این مصدومان وجود ندارد، بلكه مرگ و میر مصدومان حوادث ترافیكی كاهش یافته و رسیدگی به آنها و رضایتمندی آنها افزایش پیدا كرده است.

بنابر اعلام وبدا، رضایی با اشاره به اینكه رفتار وزارت بهداشت با هر وزارتخانه، سازمان و دستگاه اجرایی بر طبق نص صریح قانون است، اضافه كرد: بر طبق قانون، مصدومان حوادث ترافیكی باید به صورت بلاعوض درمان شوند كه در وزارت بهداشت این قانون اجرا میگردد و گزارش آن به بیمه مركزی نمایش میگردد و قانون به صراحت ذكر كرده كه بیمه های تجاری باید زمانی كه پول بیمه را از مردم دریافت می كنند، طی فیش جداگانه ای سهم ۱۰ درصدی وزارت بهداشت را واریز كنند، اما بیمه ها در اجرای این قانون تخلف می كنند.

وی اشاره كرد: وزارت بهداشت در قانون موظف نشده كه گزارش هزینه كرد درمان مصدومان حوادث ترافیكی را به سندیكای بیمه گران نمایش كند، بلكه گزارش های هزینه كرد را به بیمه مركزی، مجلس شورای اسلامی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی نمایش می نماییم. البته اختلاف نظری وجود دارد كه برطرف میگردد.

رییس اداره بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت اشاره كرد: وزارت بهداشت تا كنون در نمایش خدمات درمانی به مصدومان حوادث ترافیكی هیچ كوتاهی نكرده است، اما بیمه تجاری ایران ۱۰۰۰ میلیارد تومان از مطالبات وزارت بهداشت را به صورت اوراق برای سال های ۹۸ و ۹۹ پرداخت كرد؛ در حالیكه حق بیمه را به صورت نقدی از مردم دریافت كرده است و سایر بیمه های تجاری باز سهم ۱۰ درصد وزارت بهداشت را در حساب های خود نگه می دارند و پس از مدت ها به حساب وزارت بهداشت واریز می كنند كه این اقدام، درست نیست و برخلاف قانون است.

رضایی درانتها اشاره كرد: خیلی از بیمارستان های كشور مانند شهدای هفتم تیر و امام حسین (ع) تهران، شهید رجایی یاسوج، امدادی مشهد و شهید رجایی شیراز برای نمایش خدمات، نیاز به تامین تجهیزات و ملزومات پزشكی و دارو دارند كه به سبب تاخیر در پرداخت مطالبات از طرف بیمه های تجاری، در تامین این موارد با مشكلات بسیاری مواجهند.

1397/10/01
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , بیمه