رئیس انجمن نورویورولوژی ایران مطرح كرد؛

بیماری هایی كه سبب بروز مشكلات جنسی میگردد

بیماری هایی كه سبب بروز مشكلات جنسی میگردد بیمارستان دی: رئیس انجمن نورویورولوژی ایران، اظهار داشت: افسردگی، دیابت، ام اس، پاركینسون، كمردرد و دیسك كمر، استرس زیاد، یائسگی، حاملگی و عوارض دارویی می توانند مشكلات جنسی احداث كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهری مهراد، اضافه كرد: خیلی از افراد جامعه همچون بیماران مبتلا به دیابت، ام اس، پاركینسون و افراد گرفتار دیسك كمر گرفتار مشكلات نوروژنیك می شوند كه این مسئله روابط جنسی آنها را باز تحت الشعاع قرار می دهد.وی با اشاره به راه اندازی مركز بهبودی رابطه جنسی، اظهار داشت: مشكل ادراری آغازین تظاهر بیماران مبتلا به ام اس است كه این مساله می تواند مشكلاتی را در روابط جنسی زناشویی احداث كند كه با علم نورویورولوژی می توان جهت كمك به این بیماران اقدامات لازم را انجام داد همین طور بیماران سایر افراد سالم باز می توانند از خدمات مربوط به این حوزه در كلینیك ها بهره مند شوند.مهراد با اشاره به اینكه ۴۱ درصد افراد مبتلا به دیابت گرفتار ناتوانی جنسی باز هستند، اظهار داشت: امروزه خیلی از افراد مبتلا به دیابت در سنین باروری قرار دارند كه با استفاده از روش های غیرتهاجمی همچون جوان سازی ناحیه عروق می توان جهت رفع مشكل آنها اقدام نمود.وی اشاره كرد: اگر فرد دیابتی چكاپ ارولوژی داشته باشد زودتر می توان به او كمك كرد تا مشكلات جنسی خود همچون نعوظ را باز رفع كند. همین طور بیماران مبتلا به سرطان پستان باز در روابط جنسی خود امكان دارد به سبب عدم آگاهی گرفتار مشكل شوند كه با راهكارهای لازم اقدامات مربوطه جهت بهبود روابط زناشویی آنها صورت می گیرد.رئیس انجمن نورویورولوژی ایران، اشاره كرد: بیماری هایی همچون، افسردگی، مشكلات روحی و عصبی، دیابت، ام اس، پاركینسون، كمردردها و دیسك های كمر، استرس زیاد، یائسگی و حاملگی و عوارض داروها می توانند مشكلات جنسی را احداث كنند.مهراد تصریح كرد: بی اختیاری ادرار چهار نوع مختلف دارد كه در نوع اول فرد با افزایش فشار داخل شكم همچون هنگام سرفه، عطسه و ورزش گرفتار بی اختیاری ادرار میگردد و در نوع دوم بی اختیاری، فوریتی است و نوع سوم تركیب نوع اول و دوم است همین طور در نوع چهارم فرد در شبانه روز گرفتار بی اختیاری است.وی با اشاره به اینكه بی اختیاری ادرار علل مختلفی دارد كه در مردان دیابت، پروستات و ام اس دلیل اصلی آن به حساب می آید، اظهار داشت: میلیون ها نفر در دنیا گرفتار بی اختیاری ادرارند كه نگه داشتن ادرار می تواند به تدریج سبب بی اختیاری ادرار در افراد شود.

1397/10/16
تگهای خبر: استرس , بیماری , خدمات , دارو