برای نخستین بار در كشور رخ می دهد؛

درمانگاهی در كشور كه تنها سالمندان را می بیند

درمانگاهی در كشور كه تنها سالمندان را می بیند بیمارستان دی: رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان از افتتاح سلامت كده طب سنتی و درمانگاه طب سالمندی در سمنان همزمان با جشن های 40 سالگی انقلاب آگاهی داد.

نوید دانایی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار نمود: برای اولین بار در كشور است كه درمانگاه تخصصی طب سالمندی در كشور راه اندازی می شود.
وی با اشاره به روند رو به رشد جمعیت سالمندان در كشور اضافه كرد: با عنایت به افزایش سن امید به زندگی و افزایش جمعیت سالمندان كشور در سال های آینده احداث چنین درمانگاه تخصصی یك امر لازم است.
عضو هیئت علمی علوم پزشكی استان سمنان با اذعان به اینكه امید به زندگی در استان سمنان به بركت خدمات بی بدیل طی سال های سپس انقلاب به 79 سال رسیده، اشاره كرد: جمعیت سالمندان استان در آخرین سرشماری نفوس و مسكن به حدود 10 درصد رسیده و این میزان در سال های آینده باز بیشتر خواهد شد و همین ایجاب می كند كه از الان برای خدمات حوزه سلامت به این قشر برنامه ریزی شود.
وی از توجه به طب سالمندی بعنوان یكی از اولویت های كاری دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان و وزارت بهداشت نام برد و اظهار نمود: سالمندان نیازمند مراقبت های خاص هستند و در این درمانگاه طب سالمندی مقرر است علاوه بر رویكردهای بهداشتی و درمانی به مسائل توانبخشی باز توجه خواهد شد.
او همینطور با اشاره به اقبال بالای مردم به طب سنتی و ایرانی اشاره كرد: مردم علاقه مندی خواصی به استفاده از داروهای سنتی و گیاهی دارند پس علوم پزشكی استان سمنان با هدف استفاده علمی از روش های سنتی برای نخستین بار در استان سلامتكده طب سنتی را آماده افتتاح كرده كه طی ماه جاری به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به اینكه مراكز مشابه این سلامت كده در بعضی استان ها به وجود آمده افزود: مقرر است در سمنان یك داروكده گیاهان دارویی و سنتی باز در همین مجموعه سلامتكده طب سنتی احداث شود.
دانایی با اشاره به اینكه تا قبل از این مركزی جهت استفاده علمی از طب سنتی در استان وجود نداشته كه علاقه مندان بتوانند به آن بازگشت كنند اظهار داشت: افتتاح سلامتكده طب سنتی می تواند مانع از سودجویی برخی افراد از اقبال مردم به روش های سنتی باز شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان با اشاره به اینكه در این سلامت كده خدمات علمی طب سنتی نمایش خواهد شد، اضافه كرد: احداث این مركز كه نگاهی علمی به طب سنتی و ایرانی دارد می تواند مانع از سوءاستفاده بعضی از علاقه مردم به روش های سنتی درمان گردد.

1397/11/08
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات