عضو كمیسیون اجتماعی مجلس مطرح كرد؛

تفسیر وزیر از طرح تحول سلامت، رشد بودجه سلامت

تفسیر وزیر از طرح تحول سلامت، رشد بودجه سلامت بیمارستان دی: عضو كمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: وزیر بهداشت، طرح تحول سلامت را مانند قطاری می بیند كه باید مشكلات و نقصها آن در حین حركت و بدون توقف اصلاح گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رسول خضری، درباب وضیعت حوزه سلامت كشور، گفت: امید به زندگی در سال های پیش از انقلاب ۵۴ سال بود كه خوشبختانه با تلاش و همت مسئولان حوزه بهداشت و درمان و پزشكان كشور با افزایش حدود ۲۰ سال به ۷۶ سال رسیده است. ایران در سال های پس از انقلاب پیشرفت های علمی بسیار خوبی در حوزه های مختلف بهداشتی و درمانی داشته و در حوزه های سلول های بنیادی، بیو تكنولوژی و نانو تكنولوژی در رتبه های بالای جهان و منطقه قرار دارد.نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس، اظهار داشت: كم تحركی و رژیم غذایی نامناسب در سال های اخیر بیماری های غیر واگیر مانند سكته، سرطان، دیابت و فشار خون را به شدت در كشور افزایش داده است كه با عنایت به پیشرفت های اطلاعاتی و تجربی پزشكان در ایران سرطان حدود ۴۰ درصد و سكته های مغزی و قلبی حدود ۹۰ درصد قابل پیشگیری و كنترل شده است.عضو كمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به حضور قاضی زاده هاشمی در وزارت بهداشت، اضافه كرد: زمانی كه دكتر هاشمی بعنوان وزیر بهداشت دولت یازدهم انتخاب شد، كشور با كمبود حدود ۳۲۰ قلم دارو مواجه بود، اما با تلاش و همت مسئولان امر امروز به ۳۰ قلم كاهش پیدا كرده است وی طرح تحول سلامت را بعنوان بزرگ ترین پروژه در حوزه سلامت كلید زد و حوزه بهداشت و درمان را به مرحله بسیار خوبی ارتقا داد.وی افزود: با عنایت به اینكه یكی از مسئولان بسیار با تجربه و آگاه، سكان دار وزارت بهداشت شده است، وی باز همانند وزیر سابق به راهنمای بالینی و طرح تحول سلامت و سیستم ارجاع اعتقاد دارند. وزیر بهداشت معتقد می باشد طرح تحول سلامت همانند قطاری در حال حركت است و نقصها آن باید در حین حركت و بدون توقف اصلاح گردد.خضری اظهار نمود: با عنایت به رویكرد بهداشتی وزیر، پیش بینی می كنم اقدامت بسیار خوبی در این عرصه شاهد خواهیم بود.وی با اشاره به اینكه بودجه سال ۹۸ نسبت به سال قبل ۱۹ درصد افزایش داشته است، اشاره كرد: با عنایت به مدیریت وزیر بهداشت، سال ۹۸ سال بسیار خوبی برای حوزه سلامت كشور خواهد بود.

1398/01/14
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , تكنولوژی