وزیر بهداشت تاكید كرد؛

تكمیل پرونده الكترونیك سلامت، ردیابی خدمات بیماران

تكمیل پرونده الكترونیك سلامت، ردیابی خدمات بیماران به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت اظهار داشت: اجرای پرونده الكترونیك سلامت به ما كمك می نماید بیماران را در دریافت خدمات ردیابی نماییم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی، در دومین جلسه شورای سیاستگذاری نظام سلامت الكترونیك كشور كه با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، تصریح كرد: از زمانی كه به وزارت بهداشت آمدم، چندین نشست كارشناسی در مورد اجرای پرونده الكترونیك سلامت برگزار كردیم و در زمان تصدی وزارت و قبل از آن، بارها برای مشاهده سامانه های سیب، ناب، پارسا و سینا به استان های مختلف سفر كرده ام اما پرونده الكترونیك سلامت، نخستین زیرساخت برای ورود به پزشكی خانواده و نظام ارجاع است.وی افزود: اواخر سال قبل از سامانه پارسا در بابلسر بازدید كردیم و مهندس آذری جهرمی به همراه تیم مدیریتی وزارت ارتباطات یك روز بعد از آن به این استان سفر كرده و مشكلات را بررسی كردند.نمكی با اشاره به اینكه پرونده الكترونیك سلامت یكی از ابزارهای منطقی شدن عرضه خدمت و در جهت دولت الكترونیك است، اضافه كرد: نخستین اقدامی كه در جهت اجرای پرونده الكترونیك سلامت در وزارت بهداشت كردم، انتخاب مدیر ملی پروژه نظام الكترونیك سلامت و در اختیار گذاشتن ابزار مورد نیاز آن یعنی مركز فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بود.وزیر بهداشت تصریح كرد: با رئیس جمهور قول داده ایم كه پرونده الكترونیك سلامت در كشور تا بهار به سرانجام برسد ازاین رو باید تقسیم كار نماییم كه سهم وزارت بهداشت و ارتباطات كجا است البته باید ابتدا پرونده الكترونیك سلامت را اجرایی و در گام های بعدی فازهای دیگر آنرا اجرا نماییم.نمكی خاطرنشان كرد: امروز نظام سلامت الكترونیك نه فقط به مفهوم پیاده سازی دولت الكترونیك و تسهیل امور مردم است بلكه یك ابزار برای نظام عرضه خدمت است كه می تواند باعث ارتقای سطح سلامتی مردم، مصرف صحیح منابع به نفع اقشار فرودست جامعه و پرداخت سوبسید به مستمدان و عدالت در سلامت شود.وی تصریح كرد: اجرای پرونده الكترونیك سلامت به ما كمك می نماید كه بیماران را در دریافت خدمات ردیابی نماییم و حتی موعد واكسن در خانه های بهداشت را به صورت اتوماتیك یادآوری شود ازاین رو این سیستم، فواید بسیار زیادی برای مردم، نظام عرضه خدمت، سیاستگذاران و جمهوری اسلامی دارد.وزیر بهداشت ضمن تاكید بر اهمیت بیان دستاوردهای نظام سلامت الكترونیك، اظهار داشت: حتما باید دستاوردهای اجرای نظام سلامت الكترونیك همچون در مورد رفع همپوشانی بیمه ها و منطقی كردن هزینه ها به جامعه ارائه شود.كمك به مدیریت سلامتمحمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، هم در این نشست اظهار داشت: باید ببینیم هدف ما از استقرار دولت الكترونیك و نظام سلامت الكترونیك چیست یكی از اهداف ما برای اجرای نظام سلامت الكترونیك، كمك به بهبود مدیریت سلامت در كشور به متولی و مسئول سلامت یعنی وزارت بهداشت است.وی تصریح كرد: باید با استفاده از جمع آوری و تحلیل داده ها به مدیریت بهتر سلامت كشور كمك نماییم البته الكترونیكی كردن سلامت، به صرفه جویی در هزینه ها و منطقی كردن تقاضاها كه مورد تاكید رئیس جمهوری است، منجر می شود.جهرمی خاطرنشان كرد: نظام سلامت الكترونیك سبب تسهیل امور برای مردم در دریافت خدمات بهداشتی و درمانی می شود و بیماران در رجوع به پزشكان می توانند با عرضه كد ملی به پزشك اجازه دهند كه از وضعیت سلامتی و سابقه بیماری آنها آگاهی پیدا كند.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از شفافیت بعنوان چهارمین هدف اجرای نظام سلامت الكترونیك در كشور یاد كرد و اضافه كرد: دكتر روحانی اول امسال از ما خواست كه برای ۱۲ ماه سال، ۱۲ طرح الكترونیك مانند اتصال كارت های سوخت به كارت های بانكی و یا اجرای كد دستوری برای آگاهی از وضعیت سبد كالا كه برای مردم قابل احساس و ملموس باشد، اجرا نماییم.جهرمی تصریح كرد: نیازهای وزارت بهداشت از نظر نقاط فاقد دسترسی به اینترنت مركز داده ها را برطرف می نماییم اما همپوشانی بیمه ها باید رفع و اسناد پزشكی باید الكترونیكی شوند تا مردم راحت شوند.

1398/01/29
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , بیمه , پزشك