رئیس بیمارستان محك عنوان كرد؛

دغدغه تامین هزینه دارو و درمان كودكان مبتلا به سرطان

دغدغه تامین هزینه دارو و درمان كودكان مبتلا به سرطان بیمارستان دی: رئیس بیمارستان فوق تخصصی سرطان كودكان محك، اظهار داشت: این روزها تامین هزینه دارو و درمان كودكان مبتلا به سرطان یكی از مهم ترین دغدغه های محك است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، عظیم مهرور، با اشاره به هدایت های علمی زنده یاد پرفسور پروانه وثوق بنیان گذار علم خون و آنكولوژی كودكان در ایران و دغدغه اش نسبت به درمان كودكان مبتلا به سرطان، اضافه كرد: صداقت و انسانیت همچون خصایصی است كه دغدغه درمان كودكان مبتلا به سرطان را در این بانوی دانشمند ایجاد كرد و موجب شد تا آخرین روزهای حیات خود به صورت داوطلبانه لحظات عمر و دانش باارزش خودرا وقف نجات جان كودكان مبتلا به سرطان كند. وی افزود: پرفسور وثوق در زمان حیات خود با بردباری و رعایت اخلاق پزشكی توانست كودكان مبتلا به سرطان زیادی را تحت درمان قرار دهد. او همواره می كوشید تا در هر شرایطی با به روز رسانی علم خود و استفاده از پروتكل های جدید و استاندارد درمانی، سلامتی و آرامش را به بیماران و خانواده هایشان بازگرداند. این راه پرفسور وثوق بود كه از سال ۱۳۹۳ با برگزاری كنگره دوسالانه خون و آنكولوژی كودكان و دعوت از متخصصان بین المللی برای ارتقای دانش پزشكی، نمایش تجربیات درمانی در این عرصه، بهره مندی از نتایج علمی آخرین تحقیقات انجام شده به صورت عملی و كاركردی و نمایش جدیدترین و كارآمدترین روش ها و دستاوردهای علم پزشكی، در محك ادامه دارد. رئیس بیمارستان محك درباب تداوم راه پرفسور پروانه وثوق توسط خانواده بزرگ محك، گفت: این روزها تأمین هزینه دارو و درمان كودكان مبتلا به سرطان یكی از مهم ترین دغدغه های محك است. آموخته های ما از استاد فقید دانشگاه و عضو فرهنگستان علوم پزشكی ایران می گوید با همه این چالش ها می بایست برای همراهی با كودكان مبتلا به سرطان در ایام سخت درمانشان تلاش نماییم. این مسیری بود كه پرفسور وثوق تا آخرین لحظات عمر باارزش خود پیمود. راهی كه ادامه آن توسط محك جز با مشاركت نیكوكارانه مردم این سرزمین و تداوم همراهی شأن با كودكان مبتلا به سرطان ممكن نخواهد بود. زنده یاد پرفسور پروانه وثوق بنیان گذار علم خون و آنكولوژی كودكان در ایران و رئیس فقید هیئت امنای محك در سال ۱۳۴۲ از دانشگاه علوم پزشكی تهران فارغ التحصیل شد و دوره های تخصص و فوق تخصص در علم خون و سرطان شناسی را در دانشگاه های كمبریج، ماساچوست، ایلینوی و واشنگتن پشت سر گذاشت. در این مدت نه تنها از دغدغه او نسبت به نمایش خدمات درمانی به كودكان مبتلا به سرطان سرزمینش كاسته نشد بلكه در سال ۱۳۵۰ كار در بهترین مراكز درمانی جهان را رها كرد و با بازگشت به وطن نخستین بخش هماتولوژی و آنكولوژی كودكان در ایران را در بیمارستان حضرت علی اصغر تأسیس كرد. یكی از دغدغه های بزرگ این پزشك فرزانه درمان كودكان مبتلا به سرطان بود كه با بزرگ ترین دغدغه روز گذشته و امروز محك گره خورد و سبب آغاز فعالیت داوطلبانه وی از سال ۱۳۸۶ در بیمارستان فوق تخصصی سرطان كودكان محك تا واپسین روزهای حیاتش شد.

1398/02/30
تگهای خبر: استاندارد , بیمارستان , پزشك , پزشكی