جانشین رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر اعلام كرد

راه اندازی سامانه سخا به منظور پشتیبانی از بیماران نیازمند

راه اندازی سامانه سخا به منظور پشتیبانی از بیماران نیازمند به گزارش بیمارستان دی مشاور و جانشین رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اعلام نمود: بانك اطلاعاتی بهره وران خدمات هزینه دارویی- درمانی سازمان داوطلبان (سامانه سخا) با كد ملی افراد منطبق است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، وحید شفیعی در ارتباط ویدئو كنفرانسی با معاونان داوطلبان جمعیت هلال احمر در استان های سراسر كشور، اضافه كرد: بزودی سامانه «سخا» بعد از گذراندن مراحل آزمایشی طی سه سال گذشته، در تمامی استان ها به منظور احراز صلاحیت دریافت خدمات حمایتی بیماران نیازمند معرفی شده و رفع موارد همپوشانی با سایر سازمان های حمایتی راه اندازی و به بهره برداری می رسد. وی اظهار داشت: مددكاران جمعیت هلال احمر در سطوح ستادی و استانی موظف به بررسی تمامی درخواست های رجوع كنندگان هستند اما با درایت و حساسیت خاصی نسبت به عرضه خدمات حمایتی اقدام می كنند و سامانه «سخا» در جهت برخورداری از دید نظارتی و مرتفع كردن نیازهای واقعی طراحی شده است. مشاور و جانشین رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر ضمن تقدیر از تلاش های شبانه روزی معاونان داوطلبان جمعیت هلال احمر استان ها در حادثه سیل اخیر، اظهار داشت: سازمان داوطلبان در این حادثه، كارنامه درخشانی از خود طی چندین سال قبل عرضه كرد به نحوی كه در گزارش های تیم ارزیابی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر، از این اقدامات بعنوان خدمات داوطلبانه پنج ستاره، یاد شده است. لازم به ذكر است سامانه هوشمند «سخا» تحت وب و با تمامی سیستم های مرورگر اینترنتی و حتی از راه تلفن های همراه قابل بهره برداری است كه امكان گزارش گیری و ثبت آرشیوی درخواست های بهره وران را به سهولت برای مددكاران ستادی، استانی و شعب فراهم آورده است.

1398/03/01
تگهای خبر: خدمات , دارو , درمان , سیستم