شهریاری در گزارش بیمارستان دی:

تحریم ها اثری بر دارو نگذاشته است، تولید داخلی را جدی بگیریم

تحریم ها اثری بر دارو نگذاشته است، تولید داخلی را جدی بگیریم به گزارش بیمارستان دی رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: ایران در تولید خیلی از داروها و تجهیزات پزشكی به خودكفایی رسیده و تحریم ها هم اثر چندانی بر این بخش نگذاشته است.

حسینعلی شهریاری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره تأثیر تحریم های غرب بر دارو و تجهیزات پزشكی ایران، اظهار داشت: با عنایت به تلاش هایی كه در جهت ارتقای تولیدات داخلی دارو صورت گرفته، تأثیر تحریم های دشمن بر دارو و تجهیزات پزشكی كشورمان نسبت به تحریم های سال های گذشته بسیار كمتر شده است.
وی با اشاره به اینكه ما در تولید خیلی از محصولات و تجهیزات پزشكی به خودكفایی رسیده ایم، اضافه كرد: عمده مشكل ما در زمینه داروهای آیتك با تكنولوژی های بالا برای بعضی از بیماری های خاص و بخصوص سرطانی است كه متأسفانه در این زمینه هنوز كمبودهایی داریم اما تلاش می شود كه در این راستا هم مشكلات برطرف شود.
رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان كرد: دولت، وزارت بهداشت و درمان و مجلس همه تلاششان را انجام می دهند كه مردم هیچ مشكلی در زمینه نیازهای دارویی خود نداشته باشند و دارو و تجهیزات پزشكی كشورمان تحت تأثیر تحریم های دشمن قرار نگیرد.
شهریاری اظهار داشت: یكی از راهكارهای اصلی برای خودكفایی در زمینه دارو آن است كه در صورتیكه در زمینه ای داروهای داخلی داریم، سراغ خرید داروهای خارجی نرویم.
وی با تاكید بر اینكه باید تولید داخلی دارو را جدی بگیریم، اشاره كرد: متأسفانه تاكید بعضی از پزشكان ما بر خرید داروهای خارجی است كه باید آنان بر این مسئله واقف باشند كه كشور در تولید دارو به پیشرفت های بسیار خوبی رسیده است و حتی قابلیت صادرات بعضی از تولیدات دارویی خویش را دارد.

1398/03/05
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی