مدیر كل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت تاكید كرد؛

خط قرمز وزارت بهداشت در بازار تجهیزات پزشكی

خط قرمز وزارت بهداشت در بازار تجهیزات پزشكی به گزارش بیمارستان دی مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت اظهار داشت: بحث كیفیت و اثربخشی تجهیزات و ملزومات پزشكی خط قرمز وزارت بهداشت است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدحسین صفوی، در مورد برگزاری نمایشگاه تجهیزات و ملزومات پزشكی (ایران هلث)، اظهار نمود: در چند سال قبل نمایشگاه ایران هلث یكی از بزرگترین رویدادهای حوزه تجهیزات و ملزومات پزشكی بوده كه امسال هم با محوریت پررنگ تر نقش تولید كنندگان داخلی برگزار می گردد. وی با اشاره به اینكه در رویداد ایران هلث تمامی مصرف كنندگان شامل دولتی و بخش خصوصی شركت می كنند، اضافه كرد: تولیدكنندگان آخرین دستاوردهای خویش را كه موفق به دریافت تاییدیه از جانب وزارت بهداشت شده اند را به معرض نمایش می گذارند كه قاعدتاً فرصت خوبی است تا تولیدكنندگان داخلی شاهد رونق بیشتری باشند. مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت، اظهار داشت: حضور میهمانانی از كشورهای آسیای میانه، عراق و سوریه در نمایشگاه ایران هلث سبب آشنایی با توان تولیدكنندگان ایرانی شده و رونقی را با برای صادرات فراهم می آورد. صفوی تصریح كرد: خیلی از تجهیزات و ملزومات پزشكی كه در كشور ما تولید می شود به راحتی جای برندهای خارجی را گرفته اند و مراكز درمانی با اطمینان از آنها استفاده می نمایند بنابراین تمامی تجهیزات و ملزومات پزشكی از لحاظ كیفیت و استاندارد های بین المللی مورد بررسی وزارت بهداشت قرار می گیرند. وی با تاكید بر اینكه بحث كیفیت و اثربخشی تجهیزات و ملزومات پزشكی خط قرمز وزارت بهداشت بعنوان ناظر مبحث تولید تجهیزات پزشكی است، اظهار داشت: تحت هیچ شرایطی وزارت بهداشت از كیفیت محصولات و تجهیزات پزشكی قصور نمی كند بنابراین بیماران این اطمینان را داشته باشند دستگاه هایی كه برای درمان آنها استفاده می شود دارای استانداردهای مشابه استانداردهای اروپا هستند.

1398/03/09
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , پزشك , پزشكی