ثبت فشارخون بیشتر از 22 میلیون نفر در كشور

ثبت فشارخون بیشتر از 22 میلیون نفر در كشور به گزارش بیمارستان دی عضو كمیته اجرایی بسیج ملی كنترل فشارخون اظهار داشت: از آغاز بسیج ملی كنترل فشار خون در كشور تا پس از ظهر امروز نهم تیر ماه، فشار خون بیشتر از ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ثبت شده است.

حمید انصاری در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: از مجموع این تعداد، بیشتر از ۴۲۳ هزار نفر فشار خون خویش را در سامانه خوداظهاری فشار خون بسیج ملی كنترل فشار خون به نشانی salamat.gov.ir ثبت كردند. همچنین، بیشتر از ۶ میلیون مورد فشار خون هموطنان در ایستگاه های ثابت و سیار سنجش فشار خون در سراسر كشور ثبت شده است.
عضو كمیته اجرایی بسیج ملی كنترل فشارخون اضافه كرد: از این میزان بیشتر از ۱۶ میلیون مورد در سامانه یكپارچه بهداشت (سیب) ثبت شده است.
انصاری خاطرنشان كرد: تعداد ایستگاه های ثابت و سیار راه اندازی شده در سراسر كشور كه فشار خون افراد را می سنجند، تابحال ۱۳ هزار و ۷۵۵ ایستگاه است.
انصاری در انتها اظهار داشت: كلیه مراكز جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاه های سلامت، خانه های بهداشت و ایستگاه های ثابت و سیار در سراسر كشور آماده سنجش فشارخون هموطنان هستند.
گفتنی است بسیج ملی كنترل فشارخون تا روز شنبه ۱۵ تیرماه در سراسر كشور اجرا خواهد شد.

1398/04/09
تگهای خبر: بهداشت , سلامت