رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان اعلام كرد:

طراحی سامانه یكپارچه مدیریتی خدمات بیمارستانی برای نخستین بار در كشور

طراحی سامانه یكپارچه مدیریتی خدمات بیمارستانی برای نخستین بار در كشور به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان اظهار داشت: 55 پروژه درمانی و بهداشتی این استان آماده افتتاح شده كه 40 پروژه آن در هفته دولت و مابقی آنها در مسافرت وزیر بهداشت به استان به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دكتر نوید دانایی در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان اظهار نمود: خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی در دانشگاه علوم پزشكی استان و مراكز تحت پوشش آن در یسك سال گذشته با ارتقاء كیفی همراه بوده است.
وی با اشاره به اینكه سال قبل این دانشگاه به بهانه چهلمین سالروز پیروزی انقلاب وعده داد از دهه فجر 97 تا دهه فجر 98، 40 پروژه عمرانی را به بهره برداری برساند اضافه كرد: تابحال 11 پروژه از این پروژه ها به بهره برداری رسیده و مابقی هم به تدریج تكمیل و به بهره برداری می رسند ضمن اینكه در این مدت پا را فراتر گذاشته وبرخلاف وعداه داده شده عملیات اجرایی بیشتر از 40 پروژه را در استان شروع كرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان از بهره برداری از بیمارستان تخصصی دندانپزشكی آرادان بعنوان یكی از مهمترین پروژه های درمانی این دانشگاه نام برد و اظهار داشت: بیمارستان امام حسین آرادان با تلاش همكاران ما به یك بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی دندانپزشكی تبدیل گشته و بزودی با هدف عرضه خدمات به مردم شهرستان های غرب استان به بهره برداری می رسد.
وی از كلنگ زنی بخش آموزشی بیمارستان معتمدی گرمسار بعنوان یكی دیگر از پروژه های درمانی این دانشگاه نام برد و افزود: آغاز پروژه فشار خون آرادان كه یك طرح پایلوت كشوری است، خوابگاه 120 نفره دانشكده آرادان، بهره برداری از خوابگاه 180 نفره دانشكده پیراپزشكی سرخه از دیگر پروژه های دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان است.
وی از افتتاح چهار بخش جدید در بیمارستان امیرالمومنین سمنان اطلاع داد و اظهار داشت: افتتاح بخش "وی آی پی" بیمارستان امیر، بهره برداری رسمی از اتاق عمل، افتتاح بخش فوق تخصصی كودكان و بهره برداری از بخش خون بیمارستان امیر پروژه های چهارگانه این بیمارستان هستند كه بزودی به بهره برداری می رسند.
وی از آغاز عملیات اجرایی ارتقاء بیمارستان 110 تخت خوابی امیرالمومنین به یك بیمارستان 160 تخت خوابی اطلاع داد و اضافه كرد: افتتاح سه مزكز جامع خدمات سلامت در شهرستان سمنان و دو پروژه آموزشی از دیگر پروژه هایی هستند كه در هفته دولت افتتاح می شوند.
دكتر دانایی از افتتاح چندین مركز جامع خدمات سلامت در شهرستان مهدیشهر بعنوان سه پروژه آماده افتتاح دیگر این دانشگاه نام برد و افزود: در هفته دولت مركز جامع خدمات سلامت فولادمحله كه از مطالبات جدی مردم این منطقه بوده و همینطور یك پروژه در شهر مهدیشهر و دو مركز جامع خدمات سلامت در روستاهای ملاده و چاشم و یك مركز جامع خدمات سلامت در شهر درجزین به بهره برداری می رسد.
وی از بهره برداری از 6 پروژه مركز جامع خدمات سلامت و خانه بهداشت در شهرستان دامغان اطلاع داد و اظهار داشت: خانه های بهداشت روستاهای حسن آباد، تویه دروار، آهوانو، حسینان و... به بهره برداری می رسند.
دكتر دانایی از طلب 140 میلیارد تومانی این دانشگاه از سازمان های بیمه گر استان اطلاع داد و اضافه كرد: البته این طلب مربوط به یك بیمه خاص نیست و همه سازمان های بیمه گر را شامل می شود البته حدود 65 درصد آن مربوط به بیمه تامین اجتماعی است.
این عضو هیئت علمی علوم پزشكی سمنان افزود: دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان هم اكنون 170 میلیارد تومان هم بدهی دارد. ضمن اینكه همكاران ما نزدیك به یك سال است كه كارانه دریافت نكردند با این همه خدمات را با كیفیت بالا به مردم عرضه می دهند كه جای تقدیر دارد.
وی از چابك سازی خدمات و حركت به سمت دولت الكترونیك بعنوان یكی از هدفگذاری های این دانشگاه نام برد و افزود: دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان چه در بخش آموزشی و چه در حوزه درمانی گام های بلندی به سمت الكترونیك شدن برداشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان سمنان از طریق اندازی سامانه متمركز خدمات الكترونیك در بیمارستان های استان اطلاع داد و اظهار داشت: این سامانه به صورت رسمی در شهریورماه رونمایی می شود.
وی از امكان افزایش نظارت ها بر بیمارستان های استان با راه اندازی این سامانه اطلاع داد و اظهار داشت: مدیریت بهتر خدمات عرضه شده یكی دیگر از دستاوردها و مزایای ایجاد این سامانه متمركز و یكپارچه است.
دانایی از طراحی سامانه یكپارچه (داشبورد) مدیریتی خدمات بیمارستانی برای نخستین بار در كشور اطلاع داد و اظهار داشت: این سامانه در مسافرت وزیر بهداشت به سمنان كه پس از دهه اول محرم صورت خواهد گرفت به بهره برداری می رسد.
او همینطور با اشاره به برخی دستاوردهای دانشگاه علوم پزشكی استان در حوزه پژوهشی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشكی استان در میان دانشگاه های تیپ 2 با 12 پله ارتقاء در جایگاه پنجم قرار گرفته است.

1398/05/29
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیمه