رئیس مركز پزشكی حج و زیارت اعلام كرد

كمبود دارو برای خدمت رسانی به حجاج نداریم

كمبود دارو برای خدمت رسانی به حجاج نداریم به گزارش بیمارستان دی رئیس مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اظهار داشت: كمبود دارویی در مراكز درمانی برای خدمت رسانی به حجاج نداریم و داروهایی كه مصرف آنها زیاد بوده نیز باردیگر خریداری شده اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدتقی حلی ساز با تاكید مجدد بر اینكه هیچ مشكلی در حوزه تامین دارو وجود ندارد، اضافه كرد: سیاست ما بر تأمین نیازهای دارویی حجاج بوده و مشكل و كمبودی نیز تا كنون نداشته ایم؛ ضمن آنكه امسال روند خدمت رسانی و درمان بسیار بهتر بوده و شكایت ها به حداقل رسیده است. وی در پاسخ به طرح برخی مباحث نسبت به كمبود دارو، اشاره كرد: یكی از بزرگترین اعتراضات زائران ما در سال گذشته، مربوط به این مساله بود اما امسال از همان روز نخست بر تأمین داروی مورد نیاز اصرار داشتیم كه به همین دلیل دارو به میزان كافی از كشور به عربستان منتقل كردیم و اگر موردی هم نیاز باشد از همین جا تأمین كرده و هیچ مشكلی در این عرصه نداشته و نداریم. حلی ساز اظهار نمود: از شروع ایام حج تا كنون ۲۵۸ هزار و ۲۶۱ مورد ویزیت در مطب های مجموعه های هتلی و مراكز درمانی مكه و مدینه انجام شده است و ضمن آنكه ۳۲ هزار و ۹۹۲ مورد از زائران هم ویزیت تخصصی شده اند. وی ادامه داد: در این میان، به رغم خروج حدود ۲۱ درصد حجاج از مكه، الان آمار مراجعات به مراكز درمانی و مطب ها در ایام اخیر افزایش یافته؛ چنانكه روز گذشته بیشتر از ۲۰۰ مورد به اورژانس ما بازگشت داشتند كه عموماً هم مشكل تنفسی ناشی از سن بالای حجاج و عدم رعایت مباحث بهداشتی و افزایش سرماخوردگی ها است. رئیس مركز پزشكی حج و زیارت در مكه اظهار داشت: همین طور از شروع حج تا كنون یك هزار و ۵۷۶ نفر در بیمارستان مركز پزشكی ما بستری شده اند و در روز گذشته نیز ۲۵ نفر از حجاج با علل مختلف در بیمارستان مركز پزشكی حج و ۳ نفر در بیمارستان سعودی بستری شده اند. وی ادامه داد: الان آمار بیماران بستری در بیمارستان هلال احمر در مكه ۴۳ نفر است كه تحت درمان های مربوطه هستند.

1398/06/01
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی