كشف اقلام آرایشی بهداشتی غیرمجاز در پاساژ معروف تهران

كشف اقلام آرایشی بهداشتی غیرمجاز در پاساژ معروف تهران بیمارستان دی: طی طرح نظارتی كه با حضور كارشناس مسئول مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی شبكه و كارشناسان اداره صنعت و معدن شمیرانات انجام شد، واحدهای توزیع كننده اقلام آرایشی و بهداشتی در پاساژهای قائم،  البرز و خیابان شهرداری مورد نظارت و بازرسی قرار گرفتند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، شبكه بهداشت و درمان شمیرانات، طبق نامه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی بازدیدهای مشترك در امتداد پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور و پشتیبانی از تولید كالاهای داخلی در دستور كار خود قرار داده است. در این بازرسی نیز به بررسی گزارش شكایت توزیع محصولات آرایشی غیرمجاز در پنج واحد مجتمع های تجاری مذكور پرداختند.
كارشناسان در بازدیدهای مذكور، اقلام آرایشی و بهداشتی را با استفاده از نرم افزار تی تك بطور دقیق مورد بررسی قرار داده، موارد عدم انطباق بازدیدهای قبلی در مورد توزیع و فروش اقلام آرایشی و بهداشتی با برچسب اصالت معتبر و فاكتور رسمی خرید كالا نیز مورد پیگیری قرار|گرفت.
پس از كشف و ضبط محصولات آرایشی قاچاق و غیرمجاز پرونده متخلفان جهت بررسی به اداره تعزیرات حكومتی شمیرانات ارسال شد.

1398/06/27
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دارو