ثبت قیمت و اطلاعات داروها در سامانه تی تك

ثبت قیمت و اطلاعات داروها در سامانه تی تك به گزارش بیمارستان دی مدیركل فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو اظهار داشت: مردم می توانند برای آگاهی از اطلاعات و قیمت داروها از سامانه تی تك استفاده كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، میرسجاد امیری اظهار داشت: قیمت همه داروها به صورت پیش فرض در سامانه تی تك وجود دارد و قابل استعلام است. اضافه كرد: سامانه تی تك كاربردهای مختلفی دارد كه یكی از آنها قیمت دارو است و مهمترین بخش این سامانه، بررسی اصالت و رهگیری و ردیابی دارو است كه مردم را راهنمایی می كند به جهت اینكه بفهمند كالای سلامت محور اصالت دارد یا نه. وی افزود: روی پوشش داروها خصوصاً داروهای وارداتی برچسبی وجود دارد كه اگر پوشش روی آنرا با خراش ناخن پاك كنید زیر آن عددی ۱۶ رقمی وجود دارد كه با ارسال این عدد به شماره ۲۰۰۰۸۸۲۲ می توان اطلاعات اصالت و قیمت دارو را دریافت كرد. مدیركل فناوری اطلاعات و سامانه های سلامت سازمان غذا و دارو اظهار داشت: همه محصولات سلامت محور در بدو ورود شناسه اولیه شان را در سامانه ثبت می كنند و در صورت استعلام از این طریق، برمبنای همان اطلاعات اولیه كه مجوز ورود یا تولید گرفته اند، به مصرف كننده اطلاع رسانی می شود. امیری اضافه كرد: ما سفارش می نماییم به مردم كه از اپلیكیشن TTAC استفاده كنند كه توانمندی های مختلفی دارد، كه یكی از آنها اصالت دارو است كه با همان كد ۱۶ رقمی امكانپذیر است. مدیركل فناوری اطلاعات و سامانه های سلامت سازمان غذا و دارو افزود: مردم می توانند اپلیكشن موبایلی سامانه تی تك را از سامانه ttac.ir در گوشی تلفن همراه خود بطور رایگان نصب كنند. امیری اضافه كرد: با عنایت به نوسانات قیمت كاغذ و چاپ ممكنست میان قیمت روی جعبه دارو و قیمت مصوب تفاوتی وجود داشته باشد اما ملاك اصلی، قیمتی است كه در سامانه تی تك ثبت شده و حتی بیمه ها هم بر طبق این قیمت عمل می كنند. وی در پاسخ به این پرسش كه اگر بین قیمت عرضه دارو در داروخانه و قیمت مندرج در سامانه تی تك اختلافی بود مردم چكار كنند، اظهار داشت: مردم در این گونه موارد می توانند به داروخانه بازگشت كنند یا به ناظران حوزه های بهداشت و درمان معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور گزارش دهند تا در صورت تخلف برخورد لازم صورت گیرد. مدیركل فناوری اطلاعات و سامانه های سلامت سازمان غذا و دارو اظهار داشت: داروهایی كه وارداتی نیستند و برچسب اصالت ندارند، یعنی تولید داخل هستند، اگر در اپلیكیشن تی تك، در بخش «جستجوی دارو» اسم دارو را به فارسی یا انگلیسی جستجو كنید، می توانید مشخصات و اطلاعات مربوط به دارو، همچون قیمت و كارخانه سازنده را به دست آورید.

1398/08/21
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی