وزیر بهداشت:

طرح هر خانه یك پایگاه سلامت الگویی بین المللی خواهد شد

طرح هر خانه یك پایگاه سلامت الگویی بین المللی خواهد شد به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اظهار داشت: طرح هر خانه یك پایگاه سلامت با مشاركت خانواده ها به یك طرح بین المللی تبدیل خواهد شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی قبل از ظهر سه شنبه در مراسم آغاز طرح ملی «هرخانه یك پایگاه سلامت» كه در دارالقرآن شهر محمدیه با حضور تعدادی از مسئولان استان برگزار شد، اظهار نمود: آموزش پزشكی در كشور با هدف ارتقای سلامت شهروندان باید جامعه محور شود و این طرح سرفصل جدیدی در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی كشور شمرده می شود. وی ادامه داد: در ابتدای وزارت یك برنامه تقدیم مجلس كردم كه عده ای گفتند بلند پروازانه است اما با همت ملت رشید و فهیم ایران این اهداف محقق شدنی است.یك هزار طرح درمانی در كشور به بهره برداری می رسدنمكی از آغاز افتتاح یك هزار طرح درمانی در كشور آگاهی داد و اظهار داشت: هر هفته ۵۰ پروژه درمانی در مناطق محتلف كشور افتتاح می گردد.

1398/09/05
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی