رئیس سازمان اورژانس كشور؛

اورژانس كشور با 5500 آمبولانس در خدمت مردم است

اورژانس كشور با 5500 آمبولانس در خدمت مردم است به گزارش بیمارستان دی رئیس سازمان اورژانس كشور، اظهار داشت: همكاران اورژانس، سنگین ترین و پر مخاطره ترین كارها را برای نجات جان بیماران انجام می دهند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیرحسین كولیوند، در كنگره سالانه طب اورژانس، گزارشی از اقدامات ارائه شده در زمینه فوریت های پزشكی و خدمات پیش بیمارستانی ارائه داد و گفت: تشكیل سازمان نوپا و جوان اورژانس و تنظیم اساسنامه سبب مشخص شدن مسیر قانونی و عملیاتی فرآیندهای موجود گردید. وی اظهار نمود: همكاران اورژانس، سنگین ترین و پر مخاطره ترین كارها را برای نجات جان بیماران انجام می دهند. رئیس سازمان اورژانس كشور افزود: هم اكنون ۵۵۰۰ آمبولانس با بهترین تجهیزات و ۴۴ فروند بالگرد در خدمت اورژانس است كه مصدومان خیلی از این طریق اعزام شدند. وی با اشاره به انجام اقدامات خوب برمبنای برنامه استراتژیك، اشاره كرد: همكاری بین بخشی و همدلی سایر سازمان ها با سازمان اورژانس بسیار عالی بوده است و ما توانسته ایم در سال قبل آموزش همگانی را در سطح مدارس و مساجد برای پیش گیری از سوانح سوختگی برگزار نماییم و ۶۵ درصد از آمار مصدومان سوختگی با این كار كاهش پیدا كرد. كولیوند اضافه كرد: تیم های واكنش سریع در سازمان اورژانس تشكیل شده و ما در نظر داریم دوره های آموزشی و مهارت افزایی در سطح بین المللی برگزار نماییم. وی خطاب به همكاران اورژانس، اظهار داشت: شما اثر گذار در نظام سلامت هستید. كولیوند از تشكیل دانشكده فوریت های پزشكی آگاهی داد و خواهان ارائه پایان نامه ها و مقالات در امتداد حل مشكلات طب اورژانس برای ارتقای كیفیت كار شد. وی ادامه داد: در امتداد نجات مردم و خدمات رسانی بهتر تمام تلاش خودرا برای انسجام كارهای حوزه طب اورژانس و حمایت همكاران این حوزه بكار می بریم.

1398/10/08
تگهای خبر: آموزش , بیمارستان , پزشك , پزشكی