مطالعات نشان می دهد؛

ورزش می تواند داروی مناسبی برای سرماخوردگی باشد

ورزش می تواند داروی مناسبی برای سرماخوردگی باشد به گزارش بیمارستان دی به قول محققان، ورزش می تواند در زمان سرماخوردگی به ایجاد حال بهتر كمك نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر «جیسون لوفرت»، سرپرست تیم تحقیق از مركز سلامت ایالتی پنسیلوانیا، در اینباره می گوید: «فعالیت فیزیكی باعث تقویت ضربان قلب می شود و جریان خون سالم را زیاد می كند. همینطور ریه ها را باز كرده و هورمون اندورفین آزاد می شود.»
وی در ادامه سفارش می كند: «اگر زودتر از زمان معمول در هنگام ورزش احساس خستگی می كنید از شدت ورزش تان تا جایی كه تحمل می كنید كم نمایید.»
خستگی شدید یا سرفه غیرقابل كنترل نشانه زمان توقف ورزش است.
به گفته متخصان، در زمان تب داشتن ورزش نكنید. «ورزش به طورطبیعی باعث افزایش دمای بدن می شود. زمانی كه تب دارید دمای بدن تان بالاتر از حالت عادی است. ورزش هم باعث افزایش دمای بدن می شود و در نتیجه تب به میزان غیرقابل ایمنی افزایش می یابد.»

1398/11/04
تگهای خبر: دارو , سلامت