گازگرفتگی پزشك خوزستانی را به كام مرگ كشاند

گازگرفتگی پزشك خوزستانی را به كام مرگ كشاند بیمارستان دی: یك پزشك خوزستان به سبب گازگرفتگی در بیمارستان دشت آزادگان فوت كرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیرو انتشار خبری درباب درگذشت پزشك بیمارستان شهید چمران دشت آزادگان، دانشگاه علوم پزشكی اهواز در توضیحاتی عنوان كرد: مرحوم دكتر امین تاجمیری از پزشكان قرارداد ساعتی شهرستان دشت آزادگان بودند كه در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۳۹۸ كشیك شب اورژانس بیمارستان مذكور بود. پس از چند ساعت حضور در بخش اورژانس با هماهنگی پزشك همكار، برای استراحت به پانسیون پزشكان بازگشت می كند.
در این توضیحات آمده است: در ساعت حدود ۳: ۳۰ دقیقه پس از نیمه شب؛ پزشك همكار پس از چندین بار تماس ناموفق با وی برای حضور در اورژانس؛ به محل استراحت این پزشك بازگشت می كند كه با پیكر وی مواجه می شود.
طبق اعلام پزشكی قانونی درگذشت این پزشك برمبنای گازگرفتگی بود است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سرپرست دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز در همان ساعات اولیه، ضمن اعلام همدردی با خانواده این پزشك، معاون درمان دانشگاه را موظف به حضور در شهرستان دشت آزادگان و پیگیری حادثه كرد.
ابول نژادیان همین طور ضمن تاكید بر پیگیری دقیق حادثه به ادارات بازرسی و دفتر حقوقی، دستور برخورد قانونی و عزل مقصر یا مقصرین حادثه را صادر كرد.

1398/11/22
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , درمان