رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان:

۵ بیمار مبتلابه كرونا در سمنان بهبود یافتند

۵ بیمار مبتلابه كرونا در سمنان بهبود یافتند به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان بابیان اینكه تابحال شش بیمار مبتلابه كرونا در بیمارستان های تحت مدیریت این دانشگاه بستری شدند، اظهار داشت: پنج نفر از این بیماری بهبود یافتند.

نوید دانایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاكید بر ضرورت رعایت نكات بهداشتی برای پیش گیری از شیوع گسترده كرونا در استان سمنان گفت: تابحال شش بیمار مبتلا قطعی به كرونا در بیمارستان های تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشكی سمنان بستری شدند كه از این تعداد پنج نفر بهبودیافته امروز از بیمارستان مرخص شدند.
وی اضافه كرد: یك نفر از این بیماران كه بانویی میان سال بود جان خودرا از دست داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان بهترین روش برای پیش گیری از ابتلاء به این ویروس را شستشوی مداوم دست ها در طول روز عنوان نمود و اظهار داشت: سرعت انتشار این ویروس در مقایسه با سایر ویروس های واگیردار بالاتر است و بنا بر این مراقبت و پیشگیری در این برهه از اهمیت ویژه ای برخوردارست.
دانایی با تاكید بر اینكه مردم باید از حضور در اجتماعات و سفرهای غیرضروری پرهیز كنند، اشاره كرد: رعایت نكات و سفارش های بهداشتی كه از طرف وزارت بهداشت به اطلاع عموم مردم رسانده می شود نقش مؤثری در پیش گیری از ابتلاء به این بیماری ایفا می كند.

1398/12/12
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك