رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت

عطسه و سرفه خطرناك ترین راه انتقال ویروس كرونا هستند

عطسه و سرفه خطرناك ترین راه انتقال ویروس كرونا هستند بیمارستان دی: رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، از عطسه و سرفه بعنوان خطرناك ترین راه انتقال ویروس كرونا نام برد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسین عرفانی، در گفتگو با شبكه خبر، با اشاره به اینكه ما با یك بیماری مسری نوپدید مواجه هستیم، اظهار داشت: كووید ۱۹ یك بیماری واگیر دار است كه تابحال سیستم ایمنی هیچ كس با این بیماری مواجه نبوده است. رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، اضافه كرد: ما به دنبال این هستیم كه چرخه ابتلای این بیماری از شخص بیمار به دیگران را قطع و یا به صفر كاهش دهیم. وی افزود: برای این كار باید به چند نكته همچون رعایت نكات بهداشتی توجه گردد. عرفانی اظهار داشت: هر فرد بیمار می تواند در هر ۵ روز دست كم ۲ نفر را مبتلا می كند. رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، با اشاره به اینكه عطسه و سرفه خطرناك ترین راه انتقال ویروس كرونا هستند، اضافه كرد: ایجاد فاصله مناسب (حدود ۲ متر) و استفاده از دستكش و ماسك در مراكز شلوغ و پرجمعیت مانند مترو ضروری می باشد. وی با اشاره به اینكه رعایت فاصله گذاری اجتماعی تا ۲۰ فروردین ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: ادارات از دو روز دیگر بازگشایی می شود و با یك سوم كاركنان به فعالیت خود ادامه می دهد. عرفانی اضافه كرد: كسانی كه گرفتار سرماخوردگی و یا كووید ۱۹ شده اند، بیماری خویش را جدی گرفته و با مراكز ۴۰۳۰ و سامانه سلامت در ارتباط باشند و از مشاوره های پزشكی استفاده كنند. رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت درباره خوردن و آشامیدن در محل كار سفارش كرد: مراكز اداری كشور كه از دو روز دیگر بازگشایی می شود بهتر است فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمایند و از ظروف یك بار مصرف استفاده كنند. وی اظهار داشت: چای داغ ویروس ندارد، اما از سلامت لیوانتان مطمئن شوید.

1399/01/15
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی