رئیس هفته سلامت گوارش عنوان كرد

موارد بالای شكایت نفخ در ایران

موارد بالای شكایت نفخ در ایران به گزارش بیمارستان دی رئیس هفته سلامت گوارش، اظهار داشت: یكی از شكایت های مردم ایران در مراجعه به پزشك، نفخ است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رضا ملک زاده، در هفته سلامت گوارش (دوم تا نهم خرداد ۹۹)، اضافه کرد: میکروب های خوب هم وجود دارد که بهتر است آنها را دستکاری نکنیم. وی با اشاره به بالا بودن آمار شکایت از نفخ در میان ایرانی ها، اظهار داشت: یکی از دلیلهای مراجعات زیاد مردم به پزشک، نفخ کردن است که علل مختلفی دارد. معاون وزیر بهداشت، افزود: در مواردی نفخ با بوی بد دهان هم راه است که مربوط به میکروب هایی است که در روده وجود دارد. ملک زاده با اشاره به مصرف بالای نان در ایران، اظهار داشت: تخمیر نان ایجاد گاز می کند و بعضی مواقع جذب و از راه بازدم موجب می شود احساس بوی بد دهان نماییم. در صورتیکه ناشی از بوی بد روده است. رئیس هفته سلامت گوارش، اضافه کرد: بوی بد دهان بستگی به نوع غذایی است که افراد می خورند، اما باید بدانیم که مقداری از نفخ افراد طبیعی است و نباید همیشه فکر نماییم یک نوع بیماری است.

1399/03/04
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , سلامت