معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی كردستان:

افراد دارای علایم كرونا با قرنطینه خانگی از جان خود محافظت كنند

افراد دارای علایم كرونا با قرنطینه خانگی از جان خود محافظت كنند كردستان به قول معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی كردستان، افراد دارای علایم كرونا می توانند با استراحت و قرنطینه خانگی تا حدود زیادی از جان خود و اطرافیانشان در مقابل ویروس كرونا محافظت كنند.

ابراهیم قادری در گفتگو با ایسنا اظهار نمود: طی هفته های اخیر عدم ثبات در رعایت فاصله فیزیکی، عدم استفاده از ماسک و رعایت مناسب و همینطور قرنطینگی افراد دارای علامت که باید ماه ها ادامه یابد، سبب افزایش روند شدید انتقال این بیماری شده است، که متاسفانه این روند شدید در بعضی از شهرهای استان بویژه سنندج هم مشاهده می شود و احیانا افزایش بستری در بعضی از شهرستان های دیگر مانند مریوان و حتی دیواندره هم بوجود آید.
وی عنوان کرد: افراد مشکوک به کرونا ضمن رفتن به پزشک، باید استراحت کامل داشته باشند تا وضعیت آنها وخیم تر نشود و درصورت احساس خستگی و یا تنگی نفس حتما به مراکز بهداشتی یا درمانی رجوع کنند.
قادری افزود: افراد دارای علایم کرونا می توانند در سامانه salamat.gov.ir مشخصات و علائم خویش را ثبت کنند تا مراقبین سلامت با آنها تماس گرفته و فرد را بدون احتیاج به مراکز بهداشتی و درمانی، بررسی نمایند، همینطور بیماران می توانند از راه تماس با سامانه ۴۰۳۰ مشاوره لازم را دریافت نمایند.
وی تصریح کرد: همه ما مجبوریم برای مراقبت از خود و پیشگیری از صدمه پذیری مدتی هرچند طولانی سبک زندگی خویش را تغییر دهیم.
ابراهیم قادری در انتها خاطرنشان کرد: هرچند این بزرگترین بحران بشر در صد سال قبل است ولی درصورت همکاری همه جانبه مردم و مسئولین، از وخامت اوضاع تا حدود زیادی کاسته خواهد شد.

1399/03/30
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی