مدیر كل امور تجهیزات و ملزومات پزشكی وزارت بهداشت:

در صدد توسعه صادرات هستیم

در صدد توسعه صادرات هستیم به گزارش بیمارستان دی اصفهان مدیر كل امور تجهیزات و ملزومات پزشكی وزارت بهداشت با اشاره به اینكه سال قبل در حوزه تجهیزات پزشكی ۲۵ میلیون دلار صادرات انجام شده از توسعه صادرات امسال اطلاع داد و اظهار داشت: در صدد توسعه صادرات هستیم.

سید حسین صفوی امروز (دوشنبه- دوم تیرماه) در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع خبرنگاران، اظهار نمود: بازدید امروز از شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جهت کمک و تسهیل به توسعه محصول و صدور مجوزها است و در نظر داریم با یک بازبینی و شناخت چالش های این شرکت ها، فعالیت ها را به نحو احسن پیش ببریم.

وی اضافه کرد: در بازدید امروز محصولاتی که اخیرا در سبد کالا قرار گرفته و منتظر دریافت مجوز هستند را بررسی و پیگیر آنها هستیم.

مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه اصفهان بعنوان یکی از قطب های تجهیزات پزشکی در کشور مطرح است، خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان اصفهانی در حوزه بیماری کووید ۱۹ یکی از قطب های تولیدی محصولات حفاظتی مانند ماسک، شیلد و لباس های حفاظتی بوده اند.

صفوی با تقدیر از مدیریت این واحدهای تولیدی و توسعه آنها بر لزوم افزایش ظرفیت تولید توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد و از بازخورد خوبی که محصولات اصفهان در کشور دارا هستند اطلاع داد.

وی افزود: امروز یک محصول برای نخستین بار در کشور طراحی و رونمایی گردید که ماشین تولید پارچه ملت بلون است که در اصفهان نمونه هایی تولید شده و با انجام یکسری اصلاحات نیاز اساسی کشور را مرتفع خواهد نمود.

مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت با تاکید براینکه یکی از تولید کنندگان مواد اصلی ماسک های N۹۵ هستیم و تنها ماشین آن وارداتی بود، خاطرنشان کرد: حالا این ظرفیت در کشور بوجود آمده که یکی از محصولات استراتژیک در مدیریت کووید ۱۹ صورت گیرد.

صفوی بر توسعه مواد اولیه و در دسترس قراردادن آن به صورت سالم و مناسب از لحاظ قیمت به مصرف کننده تصریح کرد و اظهار داشت: این مورد برای تولید کنندگان ماسک حائز اهمیت می باشد.

وی در مورد ایمپلنت های دندانی تولید شده در اصفهان اظهار داشت: از نظر مکانیکی بعضی از محصولات این شرکت اصفهانی به انجام تست های سلامت نیاز دارند و الان اگر مجوز تولید داشته باشند اجازه فروش و عرضه در بازار خواهند داشت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ۳۰۰ هزار کد ای ار سی که شامل محصولات وارداتی و صادراتی است در کشور وجود دارد، اظهار نمود: نیازمند توسعه شبکه توزیع تجهیزات و ملزومات پزشکی در کشور هستیم.

صفوی افزود: با عنایت به وضعیت کشور نیاز ضروری در این عرصه احساس می شود و باید توجه داشت که هرگونه شبکه توزیعی باید قادر به مرتفع ساختن نیازهای مصرف کننده باشد و برای توسعه، نیازمند ایجاد یک شبکه توزیع اختصاصی و تخصصی هستیم که بتواند این نیازها را مرتفع سازد.

وی افزود: از سال های قبل طراحی و اصلاح توسعه شبکه توزیع را شروع کرده ایم و باید بخش های سنتی که در این عرصه در حال فعالیت هستند، بهبود یابند. برای این مورد احتیاج به همکاری اتاق اصناف است تا اصلاحات صورت گیرد و بتوانیم شبکه را بهبود دهیم.

مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت با تاکید بر توسعه صادرات تجهیزات پزشکی در کشور، اظهار داشت: پارسال ۲۵ میلیون دلار صادرات ملزومات پزشکی از کشور انجام شد که با عنایت به شرایط سخت تحریم ها دارای ارزش و افتخار بزرگی برای کشور است.

صفوی افزود: خوشبختانه محصولات ما علیرغم تحریم ها، کیفیت بالایی دارند و امیدواریم سال جاری با اضافه شدن محصولات جدید به سبد کالاهایمان و نیازمندی در کشورهای دیگر در حوزه بیماری کووید ۱۹، رشد بیشتری نسبت به سال قبل داشته و رقم صادرات بالاتری داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون برخی اقلام همچون لباس های حفاظتی و ماسک های N۹۵ صادرات دارند، اظهار نمود: همینطور شیلد، اقلام ضدعفونی و کیت های تشخیص کووید ۱۹ به کشورهای منطقه صادر می شود. با عنایت به شرایط سخت تحریم حفظ این شرایط افتخار است، اما امیدوار به افزایش میزان صادرات نسبت به سال قبل هستیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، قائم مقام رئیس سازمان سازمان غذا و دارو از پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دستاوردهای شرکت های موجود در این مجموعه در حوزه تجهیزات پزشکی بازدید کرد.

پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حدود ۴۰ شرکت دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی، آرایشی و دارویی مشغول به فعالیت است.

1399/04/02
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی