ثبت ركورد موارد مبتلا شدن به كرونا در هند برای هشتمین روز متوالی

ثبت ركورد موارد مبتلا شدن به كرونا در هند برای هشتمین روز متوالی به گزارش بیمارستان دی هند برای هشتمین روز متوالی ركورد بیشترین آمار روزانه مبتلایان به بیماری كووید-۱۹ را گزارش كرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، وزارت بهداشت هند امروز (دوشنبه) اعلام نمود: ۱۹ هزار و ۴۵۹ مورد جدید مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ شناسایی شده که برای هشتمین روز متوالی بیشترین آمار مبتلایان طی یک روز بوده است.
آمارها از آن حکایت می کند که تنها در شش روز گذشته بیشتر از ۱۰۰ هزار مورد جدید مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ در هند شناسایی شده است.
هم اکنون بیشتر از ۵۴۸ هزار نفر در این کشور به کروناویروس جدید آلوده شده اند و بیشتر از ۱۶ هزار و ۴۷۵ نفر هم جان خویش را از دست داده اند. همینطور از میان مبتلایان بیشتر از ۳۲۰ هزار نفر از بیماران بهبود پیدا کرده اند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا شبکه خبری سی ان ان، طبق اعلام شورای تحقیقات پزشکی هند بیشتر از هشت میلیون تست کروناویروس در این کشور انجام گرفته که بیشتر از ۱۷۰ هزار مورد آن در روز گذشته انجام شده است.

1399/04/09
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی