جان بابایی خبر داد؛

تقویت كادر درمانی بیمارستان ها

تقویت كادر درمانی بیمارستان ها بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، از برنامه این وزارتخانه برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در مراكز درمانی كشور آگاهی داد.

قاسم جان بابایی، در گفتگو با خبرنگار مهر، نظارت بر ارائه خدمات به بیماران کرونا در تهران را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: تهران به علت وسعت و جمعیت زیاد، مشکلاتی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. وی ادامه داد: با شروع بحران کرونا در کشور، خدمات قابل توجهی در شرایط سخت به مردم داده شده و برای سیستم درمان کشور اعتبار کسب شده و نباید بگذاریم، کج روی های یک عده افراد سودجو به این سرمایه اجتماعی لطمه بزند. جان بابایی با اشاره به لزوم ترمیم نیروی انسانی مراکز درمانی، اظهار داشت: فراخوان اورژانسی برای جذب دانشجویان سال چهارم پرستاری و جذب سه هزار رزیدنت در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.

1399/05/01
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پرستار , خدمات