یافته محققان سوئدی؛

اكسید نیتریك درمان احتمالی كووید ۱۹

اكسید نیتریك درمان احتمالی كووید ۱۹ به گزارش بیمارستان دی محققان دریافتند شیوه موثر درمان كرونا ویروس می تواند اكسید نیتریك باشد، تركیبی با خواص ضدویروسی كه توسط خود بدن تولید می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، «آک لاندکویست»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آپسالا سوئد، در اینباره می گوید: «اکسید نیتریک تنها ماده ای است که تاثیر مستقیم بر کروناویروس دارد.»
از آنجائیکه هنوز هیچ درمان قطعی برای بیماری کووید ۱۹ شناسایی نشده است، تاکید بر درمان های است که قبلاً تست شده و باعث تسکین علایم بیماری می شوند.
این شیوه های درمانی که قبلاً در سال ۲۰۰۳ در مورد بیماری سارس با منشأ کروناویروس آزمایش شده اند می توانند مدت بستری ماندن در بیمارستان و همینطور نرخ مرگ و میر را کاهش دهند.
اکسید نیتریک، ترکیبی است که توسط خود بدن تولید می شود. عملکرد آن نظیر هورمون در کنترل اعضای گوناگون بدن است. بعنوان مثال این ترکیب به تنظیم فشار در عروق خونی و جریان خون بین اعضای بدن و درون آنها کمک می نماید.
در نارسایی حاد ریه، استنشاق گاز اسید نیتریک در غلظت پایین به افزایش میزان اکسیژن خون کمک می نماید.
در طول اپیدمی بیماری سارس در سال ۲۰۰۳، این درمان تا حدودی موفقیت آمیز بود. یک دلیل اصلی آن، این بود که التهاب در ریه بیماران کاهش پیدا کرد.

1399/07/16
تگهای خبر: التهاب , بیمارستان , بیماری , درمان