معاون درمان وزارت بهداشت؛

تكلیف تعطیلی دوهفته ای كشور شنبه مشخص می شود

تكلیف تعطیلی دوهفته ای كشور شنبه مشخص می شود به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، درباب تعطیلی دوهفته ای كشور برای كنترل شیوع كرونا، اظهار داشت: ستاد ملی مبارزه با كرونا، شنبه در این خصوص تصمیم گیری خواهدنمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، کاهش روند موجود را وابسته به توجه مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی دانست و اشاره کرد: تا زمانی که مردم مراعات نکنند، زنجیره انتقال ویروس قطع نخواهد شد و بخش ها همچنان پر بیمار خواهد بود.
وی با تاکید بر مشارکت همگانی برای کنترل کرونا در ایران، اظهار داشت: وزارت بهداشت به تنهایی نمی تواند کاری انجام دهد بلکه باید همه سازمان ها و مردم پای کار بیایند، وزارت بهداشت تنها می تواند پروتکل ارائه نماید.
جان بابایی درباب طرح تعطیلی گروه های دو، سه و چهار شغلی، گفت: تعطیلی اصناف نیز به تنهایی نمی تواند مؤثر باشد، در کنار آن منع رفت و آمد، عدم حضور خانواده ها در دورهمی های خانوادگی و مراسم های جشن و عزاداری، ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی همه اینها باید با هم رعایت شود.

1399/08/24
تگهای خبر: بهداشت , درمان , وزارت بهداشت