معاون درمان وزارت بهداشت عنوان كرد؛

چرخش ویروس در منازل

چرخش ویروس در منازل به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، نسبت به چرخش ویروس كرونا در منازل هشدار داد و اظهار داشت: بچه ها جزو گروهی هستند كه به سرعت دیگران را مبتلا می كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، با عنوان این مطلب که هر بیمار کرونائی بطور متوسط پنج تا ۱۰ قلم دارو دریافت می کند که همه این داروها تحت پوشش بیمه قرار دارند، اضافه کرد: تنها یک قلم داروی ضدویروس که قبل از این در پرونده بیماران آزاد حساب می شد، برمبنای مصوبه جدید از هفته گذشته در پوشش بیمه ای قرار گرفته است. وی اظهار داشت: در بیمارستان ها نیز این نوع پوشش بیمه ای مدیریت خواهد شد و انتظار داریم تا هر چه سریع تر این مسیر را اصلاح کنند و دارو با پوشش بیمه ای در اختیار بیماران قرار گیرد. جان بابایی با اعلان اینکه درصد بالایی از مبتلایان و جانباختگان کرونا را افراد بالای ۶۰ سال می سازند، افزود: کرونا درمان مشخصی ندارد و درمان مبتلایان آن بیشتر از هر چیز به مراقبت نیاز است و اصولی دارد که باید رعایت شود و اصول اصلی آن مراجعه سریع بیمار با مشاهده اولین علایم آن به پزشک است که با تشخیص زودهنگام مرگ و میر ناشی از آن کاهش خواهد یافت، اما ترس و نگرانی موجب مراجعه دیرهنگام افراد شده است. وی، ترس مردم را مهم ترین علت افزایش کرونا برشمرد و اضافه کرد: ترس نباید موجب مراجعه دیرهنگام به مراکز درمانی شود، بلکه ترس اصلی باید از احتمال آلوده کردن دیگران باشد و تا زمانی که این ویروس در دنیا می چرخد هیچکس نمی تواند مدعی غلبه بر آن باشد چونکه اصول موفقیت در این بخش رعایت پروتکل های بهداشتی، تشخیص و درمان زودهنگام و جدا کردن اعضای خانواده از فرد آلوده است. معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به چرخش ویروس کرونا در منازل، اظهار داشت: مردم در خانه ها کنار یکدیگر نشسته و در مهمانی های دسته جمعی حضور یافته و در کنار سفره های گروهی یکدیگر را آلوده می کنند. جان بابایی اضافه کرد: برخی افراد ناقل بدون علامت هستند خصوصاً بچه ها که جزو گروهی هستند که به سرعت دیگران را مبتلا می کنند. معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: اغلب مرگ و میرها مربوط به افراد مسن است که خیلی از آنان نیز مقصر نیستند و فرد دیگری آنان را به این بیماری مبتلا کرده است که درصد خیلی از فوتی های بیمارستان سالمندان هستند که باید بیشتر مراقب آنان باشیم.

جان بابایی در واکنش به اعمال محدودیت های جدید، اظهار داشت: محدودیت ها طیف وسیعی دارد و تنها بستن خیابان نیست، بیشتر از محیط کسب وکار، در تجمعات است که این ویروس منتقل می شود و بسیاری از تجمعات غیرضروری کسب وکار نباید باشد.

1399/08/24
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , بیمه