جان بابایی عنوان كرد؛

علت مرگ سالمندان كرونایی

علت مرگ سالمندان كرونایی معاون درمان وزارت بهداشت، در مورد وقوع بعضی از مرگ های كرونایی در سنین سالمندی، نكاتی را توضیح داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، کارنامه عملکردی بیمارستان های تحت پوشش هر سه دانشگاه و مقایسه عملکرد دانشگاه ها در مدیریت بحران کووید ۱۹ را شرح داد و اظهار داشت: بر مبنای فرایند عرضه خدمت، وضعیت بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه ها مورد بررسی قرارگرفته است. وی، رؤسای بیمارستان ها را بهترین افراد در شناسایی گلوگاه های قابل اصلاح در مراکز درمانی دانست و اضافه کرد: با پایش مستمر سیستم، می توانیم در کاهش مرگ های قابل اجتناب مداخله نماییم. معاون درمان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که درصد قابل توجهی از مرگ ها اجتناب ناپذیر است، اظهار داشت: خیلی از سالمندان گرفتار چند بیماری زمینه ای هستند و هنگامی خانواده ها از ابتلای این افراد به کرونا آگاه می شوند که سطح هوشیاری آنها کاهش یافته و این مورد منجر به افزایش مرگ و میر در میان سالمندان می شود.

1399/09/06
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , درمان