جان بابایی مطرح كرد:

كاهش 20 تا 30 درصدی مراجعان كرونایی

كاهش 20 تا 30 درصدی مراجعان كرونایی به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزیر بهداشت اظهار داشت: برنامه های خوبی در حوزه مدیریت كرونا اجرا شد و با همراهی مردم توانسته ایم در كشور حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد مراجعین را كاهش دهیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی عصر امروز چهارشنبه در جریان سفر به بروجرد و در دیدار با امام جمعه بروجرد عنوان کرد: شهرستان بروجرد بعنوان یک شهر مذهبی و فرهنگی از پتانسیل های بالایی برخوردار می باشد و می تواند در همه زمینه ها رشد کند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان به همراه استانداری لرستان، در حوزه مدیریت کرونا زحمات و خدمات زیادی داشته و خیلی خوب عمل کرده است که قابل تقدیر است.
معاون درمان وزیر بهداشت تصریح کرد: برنامه های خوبی در لرستان اجرا شده که با همراهی مردم توانسته ایم در کشور حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد مراجعین و بیماران را کاهش دهیم.
جان بابایی ضمن تقدیر از حمایت های رهبر معظم انقلاب در همه زمینه ها در مورد بیماری کرونا اظهار داشت: حمایت های رهبر انقلاب از وزارت بهداشت سبب شده تا این وزارت خانه بتواند در کنترل و درمان بیماری در همه زمینه ها نسبت به خیلی از کشورها پیشرو باشد.
خدمات شبانه روزی کادر درمان نشان گر ایثار و انسان دوستی این قشر استحجت الاسلام سید علی حسینی امام جمعه بروجرد هم در این دیدار اظهار داشت: خدمات و تلاشهای شبانه روزی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان در حوزه های مختلف قابل تقدیر است. وی خاطرنشان کرد: در زمینه بیماری کرونا هم خدمات زیادی از سوی جامعه بهداشت و درمان به مردم عرضه شده که با تقدیم ده ها شهید در این راه، انسان دوستی و ایثار را نشان دادند.

1399/09/12
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی