دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی هشدار داد

كلاهبرداری با واكسن كرونا و فروش اقلام دارویی در فضای مجازی

كلاهبرداری با واكسن كرونا و فروش اقلام دارویی در فضای مجازی بیمارستان دی: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی دو اطلاعیه جداگانه درباب فروش غیرقانونی اقلام دارویی در فضای مجازی و همین طور عرضه غیرقانونی هر گونه واکسن تحت عنوان ˮواکسن کروناˮ هشدار داد.

به گزرش ایسنا در متن این اطلاعیه آمده است، نظر به برخی گزارشات واصله در خصوص "فروش اقلام دارویی" در بستر فضای مجازی تاکید می شود، هرگونه مبادرت به عرضه و فروش اقلام دارویی در فضای مجازی و بستر اینترنتی فاقد هر گونه وجاهت قانونی می باشد و در صورت وصول گزارش تخلف، اقدام قانونی جهت پیگیری قضایی موضوع توسط این معاونت صورت خواهد گرفت.
لازم به ذکر است عرضه اقلام غیر دارویی در فضای اینترنتی، منحصراً منوط به رعایت تشریفات قانونی و ستاندن مجوز وفق ضابطه ابلاغی سازمان غذا و دارو بوده و عرضه و فروش اقلام سلامت محور غیر دارویی بدون سیر مراحل قانونی مستوجب پیگرد قضایی خواهد بود.
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همین طور در یک اطلاعیه جداگانه به شهروندان هشدار داد: عرضه هر گونه واکسن تحت عنوان «واکسن کرونا» غیر مجاز بوده و هم اکنون هیچگونه واکسن تائید شده ای در بازار دارویی کشور وجود ندارد. پس به شهروندان محترم موکداً سفارش می شود بمنظور حفظ سلامتی خود از تهیه احتمالی واکسن مذکور جداً خودداری نمایند.

1399/10/29
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , سازمان غذا و دارو