رئیس بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) مطرح كرد:

شیوع ویروس كرونا در بچه ها شدت پیدا كرده است

شیوع ویروس كرونا در بچه ها شدت پیدا كرده است به گزارش بیمارستان دی رئیس بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر (ع)، اظهار داشت: متأسفانه بخش های بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) در حال پر شدن از کودکان کرونائی است و علایم در بچه ها بغرنج تر و غیرتیپیک است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، فرهاد چوبدار میهمان برنامه «طبیب»، با اشاره به اینکه خانواده ها اشتباه نکنند هر علامتی نشانه آلرژی نیست، اظهار نمود: ممکنست که در این فصل خصوصاً علایم کرونا و عفونت خودش را به شکل آلرژی نشان دهد، پس حداقل یکبار خودشان را به پزشک نشان دهند. این متخصص کودکان در ادامه با تاکید بر اینکه شیوع ویروس کرونا در بچه ها بسیار شدید بوده و بخش های بیمارستانی در حال پر شدن است، تصریح کرد: شدت بیماری در بچه ها هم بستگی به بیماری زمینه ای دارد، چون ما در بیمارستان بچه های سرطانی، نقصها کلیه و پیوندی هم داریم و کرونا در آنها شدیدتر خودش را نشان میدهد و در بچه های معمولی خفیف تر است. وی همین طور اشاره کرد: اتفاقاً علایم در بچه ها بغرنج تر و غیرتیپیک است و ممکنست که اصلاً درگیری ریه وجود نداشته باشد و اتفاقاً در آنها درگیری قلبی بوجود آورد، متأسفانه ما چند کودک را به سبب درگیری قلبی و آریتمی ناشی از کرونا از دست دادیم. این ویروس جهش یافته گرچه ممکنست علایم خفیف تری داشته باشد اما قدرت انتقالش بیشتر است و متأسفانه کودکان را هم به شدت درگیر می کند. چوبدار در ادامه به سبب شروع فصل آلرژی به این بحث اشاره نمود و اظهار داشت: آلرژی انواع مختلف دارد و از همان بدو تولد خودش را نشان میدهد و تا ۹۰ درصد موارد تا دو سالگی و پنج درصد آن نیز تا هفت سالگی بهبود پیدا می کند و پنج درصد دیگر ممکنست تا آخر عمر با فرد باقی بماند. این فوق تخصص نوزادان با توضیح اینکه آلرژی خودش را به انحای مختلف نشان می دهد، تصریح کرد: یک آلرژی ممکنست از دستگاه گوارش و آلرژی های غذایی در نوزادان شروع شود و در سنین بالا که می رسد تبدیل وضعیت دهد تا جایی که اول گوش و حلق و بینی و بعد بصورت کهیر و آلرژی نسبت به داروها و سموم و در نهایت با آسم و یا آلرژی راه های هوایی خودش را نشان دهد، در سالهای اخیر به سبب اینکه میزان بهداشت در جامعه بالا رفته سیستم ایمنی بدن چون با ویروسی مواجه نمی گردد به سمت آلرژن ها برمی گردد و این آلرژن ها را بعنوان بیگانه تلقی کرده و با آن مبارزه می کند. وی با اشاره به اینکه درمان آلرژی مواجه کنترل شده با آلرژن هاست، افزود: به شرطی که تحمل سیستم ایمنی را هم به تدریج افزایش دهیم و مواجه زودرس از همان سه، چهار ماهگی شروع می شود. چوبدار همین طور درباب استفاده از داروهای ضد حساسیت در نوزادان اشاره کرد: دادن آنتی هیستامین ها خصوصاً در یک سال اول زندگی به بچه ها ممنوعست و موجب افزایش مرگ ناگهانی شیرخوار شود، بطور کلی نیز استفاده از آنتی هیستامین ها خصوصاً فرم قدیمی آن اصلاً بصورت مداوم سفارش نمی گردد، زیر ۶ ماه که اصلاً از آنتی هیستامین ها استفاده نمی نماییم و در سنین بالاتر هم آنتی هیستامین های نسل جدیدی هستند که زیر نظر پزشک می توان از آنها استفاده نمود. رئیس بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) در آخر عنوان کرد: سفارش می کنم کسانی که آلرژی دارند پیش از هر چیز به فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی مراجعه کنند، تعداد افراد دارای این تخصص کم است اما این متخصصان در بیمارستان های دانشگاهی همچون بیمارستان ما حاضر بوده و سرویس مناسبی ارائه می کنند.

1400/01/19
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك