رئیس دانشگاه علوم پزشكی ایران عنوان كرد؛

تبعات رشد قارچ گونه شركت های تجهیزات پزشكی

تبعات رشد قارچ گونه شركت های تجهیزات پزشكی بیمارستان دی: رئیس دانشگاه علوم پزشكی ایران، نسبت به رشد قارچ گونه شركت های تجهیزات پزشكی در كشور اخطار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر مسعود ناصری پور در بیست و هفتمین اجلاس مدیران تجهیزات پزشكی دانشگاه های علوم پزشكی كشور در مورد ارزشیابی و نظارت بر فعالیت شركت های تجهیزات پزشكی اظهار داشت: متاسفانه رشد قارچ گونه خیلی از شركت های تجهیزات پزشكی به دلیل مسائل مالی به معضل تبدیل گشته است. این شركت ها دستگاه را وارد می كنند، می فروشند و بعد از آن مسئولیتی در قبال خرابی دستگاه ندارند. رئیس دانشگاه علوم پزشكی ایران، اضافه كرد: شركت ها باید توانایی پشتیبانی هرگونه مشكل قبل و بعد دستگاه را داشته باشد. وی ادامه داد: كمبود اعتباری ناشی از طرح تحول سلامت هم از دیگر مشكلات حوزه تجهیزات پزشكی است كه مانعی برای به روز كردن دستگاه ها در مقابل ما قرار داده است. ناصری پور اضافه كرد: بیمه ها هم تصمیم گیری های بی مورد برای ما می كنند. برخی قوانین را خودسر تصویب می كنند كه بدون نظر كارشناسی است. وی اظهار داشت: وقتی خدمتی تحت پوشش بیمه قرار می گیرد، باید صفر تا صد آن حمایت شود، نه این كه فقط قسمتی از خدمت آزاد و بخش دیگر آن تحت پوشش بیمه، عرضه شود.

1396/10/08
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی