در كنگره انجمن دندانپزشكان عمومی ایران عنوان شد؛

دلایل خارج كردن دندان عقل از دهان

دلایل خارج كردن دندان عقل از دهان بیمارستان دی: مسئول اجرایی، علمی جراحی دهان، فك و صورت در دوازدهمین كنگره سالیانه انجمن دندانپزشكان اظهارداشت: این كنگره با شعار سلامت دهان و دندانپزشكی در هزاره سوم در حال برگزاری است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر علیرضا فروزنده اضافه كرد: در این كنگره سخنرانی ها و كارگاه های مختلف در رشته های مختلف دندانپزشكی با همكاری و مشورت با شورای مشاوران علمی و اجرایی انجمن و هم چنین بررسی مقالات ارسالی همكاران محترم متخصص و عمومی به دبیرخانه انجمن دندانپزشكان عمومی ایران تدوین شده است. فروزنده ادامه داد: همچون رشته های تخصصی دندانپزشكی، جراحی دهان فك و صورت است كه طیف گسترده ای از درمان های دندانپزشكی روزانه همكاران دندانپزشك در مطب ها را شامل می گردد. وی تصریح كرد: انواع روش های خارج كردن دندان ها بخصوص دندان های عقل نهفته، انواع تكنیك های جراحی ایمپلنت های دندانی و پیوندهای بافت نرم و استخوان در ناحیه دهان، كاربرد تجهیزات و تكنولوژی های روز همچون لیزر و پیزو سرجری، تشخیص و درمان ضایعات پاتولوژیك فك و صورت همینطور سایر جراحی های ناحیه دهان خلاصه ای از عناوین مختلف سخنرانی ها و كارگاه های دوازدهمین كنگره سالانه انجمن دندانپزشكان عمومی ایران است كه با همكاری اساتید به نام جراحی فك و صورت دانشگاه های كشور برنامه ریزی شده است. فروزنده در مورد دندان عقل، اظهار داشت: این دندان ها آخرین یا انتهایی ترین دندانی است كه در دهان ظاهر می گردد و سن متوسط تكمیل رویش آن حدود بیست سالگی است، گرچه در بعضی افراد تا بیست و پنج سالگی ادامه می یابد. هر چند اغلب افراد دندان عقل دارند، همواره این امكان وجود دارد كه تمام یا بخشی از آنها هیچگاه رشد نكند. وی اضافه كرد: در خیلی از افراد، دندان های عقل به علت عدم وجود فضای كافی برای رشد دیده نمی شوند و بدین سان دندان عقل نهفته به طور عادی از لثه ها خارج نمی گردد و زیر بافت لثه قرار می گیرد. مسئول اجرایی، علمی جراحی دهان، فك و صورت در دوازدهمین كنگره سالیانه انجمن دندانپزشكان عمومی ایران عنوان كرد: علل متعددی برای خارج كردن دندان عقل وجود دارد همچون زمانی كه كه دندان عقل به نحو صحیح رشد نكند و سبب تولید مشكل برای فرد شود. این دندانپزشك افزود: شما ممكن است به خاطر تولید درد در قسمت انتهای دهان خود متوجه وجود مشكل در ارتباط با دندان های عقل شوید. اگر این مورد برای شما اتفاق افتاد، لازم است كه برای بررسی مشكل با دندان پزشك ملاقات كنید. به هر حال، وجود برخی مشكلات حتی در صورتی كه مشكل سبب تولید دندان درد هم نشود نشان دهنده این حقیقت است كه دندان های شما نیاز به خارج شدن دارند. وی اضافه كرد: به همین خاطر اطمینان از روش مناسب برای درمان و ضرورت كشیدن دندان عقل فقط با استفاده از معاینات دندان پزشكی امكان پذیر خواهد بود. اگر دندان پزشك تشخیص دهد دندان های عقل شما نیاز به كشیدن دارند، معمولاً یك عكس رادیوگرافی از وضعیت دهان شما تهیه می گردد. این عكس به دندان پزشك كمك می نماید درك روشن تری از وضعیت دندان های شما داشته باشد. دوازدهمین كنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشكان عمومی ایران تا ۲۲ دی ماه سال جاری در مركز همایش های برج میلاد در حال برگزاری است.

1396/10/23
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جراحی , درمان