مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام كرد

مكمل یاری ویتامین D در دبیرستان ها، كاهش 25 درصدی كمبود آهن در دختران بالغ

مكمل یاری ویتامین D در دبیرستان ها، كاهش 25 درصدی كمبود آهن در دختران بالغ بیمارستان دی: مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: برپایه مطالعات كشوری، با استفاده از مكمل یاری آهن، تا ۲۵ درصد كم خونی و كمبود آهن در دختران بالغ كاهش یافته است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر زهرا عبداللهی یكی از برنامه ها در مورد پیشگیری از كمبود ویتامین دی را مكمل یاری با ویتامین دی بیان كرد و اظهار داشت: طبق مطالعه سال ۹۳ در سطح كشور برای گروه های مختلف در قالب طرح تحول سلامت شروع كردیم و تمام دختران و پسران دبیرستان برپایه دستورالعمل، ماهانه یك قرص ویتامین دی ۵۰ هزار دریافت می كنند و همینطور زنان سالمند و میانسال به هنگام رجوع به پایگاه سلامت یك عدد قرص ویتامین دی دریافت می كنند تا بتوان از این طریق كمبود ویتامین دی را در این گروه سنی كنترل كرد.
مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به این كه هم اكنون آرد مصرفی در نان های تولیدی با آهن و اسید فولیك غنی شده اند، اضافه كرد: غنی سازی شیر، آرد و روغن با ویتامین دی در یك استان به صورت پایلوت شروع شده است.
بنابر اعلام وبدا، عبداللهی با اشاره به طرح مكمل یاری در مدارس و دبیرستان های دخترانه، اظهار داشت: این طرح با هدف كنترل و پیشگیری از فقر آهن و كم خونی در دختران نوجوان در صورت گرفته است؛ چراكه در این سنین كم خونی و فقر آهن باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن و كاهش سرعت رشد و یادگیری می گردد.
وی اضافه كرد: با كمك وزارت آموزش و پرورش هفته ای یك قرص آهن در ۴ ماه تحصیلی به دانش آموزان دختر مقطع متوسطه داده می گردد و طبق مطالعات كشوری، با این برنامه ها تا ۲۵ درصد كم خونی و كمبود آهن در دختران بالغ كاهش یافته است.

1396/10/29
تگهای خبر: بهداشت , سلامت , وزارت بهداشت