رفع مشکل کمبود نیروی انسانی سازمان انتقال خون طی ماه آتی

رفع مشکل کمبود نیروی انسانی سازمان انتقال خون طی ماه آتی بیمارستان دی: مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت در دیدار با مدیرعامل، معاونین و مدیران کل سازمان انتقال خون ایران بر پویایی و روزآمد بودن این سازمان اصرار کرد و از رفع اشکال کمبود نیروی انسانی سازمان انتقال خون طی ماه آتی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر سیف اله مرادی با اشاره به خاصیت های شاخص سازمان انتقال خون همچون پویایی، روزآمد، علمی و تخصصی بودن، اشاره کرد: با وجود کمبود نیروی انسانی در سازمان انتقال خون، از عملکرد اداره کل منابع انسانی این سازمان در پیشبرد اهداف رضایت کامل داریم.
وی ادامه داد: در ماه های آتی، سهمیه نیروهای طرحی در رشته های الزامی را برای سازمان انتقال خون افزایش خواهیم داد و همین طور امکان صدور معرفی نامه از طرف سازمان برای رشته های اختیاری نیز فراهم خواهد شد.
مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت در این جلسه ضمن تاکید بر بهره مندی سازمان انتقال خون از سهمیه پیام آوران بهداشت، افزود: تلاش ما این است که شرایط این سهمیه را خصوصا در مناطق محروم برای سازمان انتقال خون فراهم نماییم.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران، دکتر مصطفی جمالی _ مدیرعامل سازمان انتقال خون نیز در ادامه این جلسه، اظهار داشت: باتوجه به کارهای اخیر، افق آینده سازمان را افقی روشن می دانم و انجام برخی کارهای تخصصی در دستور کار قرار گرفته، مستلزم رفع فوری مشکل کمبود نیروی انسانی است.
بنابر این گزارش، دکتر یوسفی _ معاون اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت به همراه دکتر حاجی بیگی _ معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر بلوچی _ معاون اجتماعی، مهندس امیدوار _ مدیرکل منابع انسانی و مهندس عاقل _ مدیرکل بازرسی سازمان انتقال خون در این جلسه حضور داشتند.

1402/04/11
تگهای خبر: بهداشت , سازمان انتقال خون , مدیریت , وزارت بهداشت