دعوت انتقال خون از تهرانی ها برای اهدای خون

دعوت انتقال خون از تهرانی ها برای اهدای خون بیمارستان دی: سخنگوی سازمان انتقال خون با اشاره به برودت هوا در تهران و نیاز به خون و فرآورده های خونی از تهرانی هایی كه منزل شان در نزدیكی مراكز اهدای خون است و مشكل تردد ندارند، خواست برای اهدای خون به این مراكز رجوع كنند.

دكتر بشیر حاجی بیگی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به بارش برف در استان تهران، اظهار داشت: باتوجه به برودت هوا و كاهش حضور اهداكنندگان خون و نیاز به خون و فرآورده های خونی از تمامی هموطنان دعوت می گردد برای اهدای خون به پایگاه ها و مراكز انتقال خون استان تهران در نزدیكترین مركز رجوع كنند.
وی با اشاره به اینكه تمامی مراكز و پایگاه های اهدای خون استان تهران به جز مراكز رباط كریم و شهر قدس امروز فعال و آماده عرضه خدمت هستند، تصریح كرد: از آنجایی كه راه ها بسته است و به علت مشكلات تردد در سطح استان، از مردمی كه منزلشان در نزدیكی پایگاه های انتقال خون است و مشكلی برای تردد به این مراكز ندارند، برای اهدای خون رجوع كنند. بعنوان مثال هموطنانی كه منزلشان در نزدیكی مركز وصال انتقال خون در خیابان وصال، بلوار كشاورز و... است برای اهدای خون رجوع كنند.
وی اعلام نمود كه انتقال خون استان تهران باید جوابگوی 170 بیمارستان و مركز درمانی برای تامین خون و فرآورده های خونی باشد، ازاین رو نیاز است كه مردمی كه منزلشان در نزدیكی مراكز اهدای خون است، برای اهدای خون رجوع كنند.
در ادامه لیست مراكز فعال اهدای خون استان تهران می آید:
- مركز جامع وصال ساعت پذیرش 8 بامداد الی 20
- مركز جامع ستاری ساعت پذیرش 8 بامداد الی 20