رئیس انجمن جراحان ارتوپدی ایران؛

تعرفه پزشكی در ایران یك دهم افغانستان و عراق، دولت یارانه بدهد

تعرفه پزشكی در ایران یك دهم افغانستان و عراق، دولت یارانه بدهد به گزارش بیمارستان دی رئیس انجمن جراحان ارتوپدی ایران، با عنوان این مطلب كه تعرفه پزشكی در ایران یك دهم افغانستان و عراق است، اظهار داشت: دولت باید برای جامعه پزشكی یارانه اختصاص دهد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد رازی، با اشاره به اینكه تعرفه پزشكی در ایران یك دهم افغانستان و عراق است، اظهار داشت: ۷۰ درصد درآمد پزشكان در بخش دولتی برای اداره بیمارستان ها هزینه می شود. این متخصص ارتوپدی، تصریح كرد: مدتی است كه در فضای مجازی و رسانه ملی به مبحث مالیات پزشكان و مساله كارتخوان دامن زده شده و به نظرم طرح چنین مسائل كوچك و پیش پا افتاده سرپوش گذاشتن بر روی مسائل بزرگتر است. وی ادامه داد: در تقسیم بندی های كشوری حوزه پزشكی جزء امور خدماتی تعریف شده ازاین رو باید مثل سایر كالاهای اساسی و خدماتی، توسط دولت به جامعه پزشكی یارانه پرداخت گردد و به نظرم دولت بدهی چهل ساله به پزشكان دارد. رئیس انجمن جراحان ارتوپدی ایران، افزود: دولت ابتدا باید به جامعه پزشكی یارانه پرداخت كند و بعد از آن از پزشكان طلب مالیات داشته باشد. رازی در ادامه به تعرفه خدمات پزشكی اشاره نمود و بیان داشت: تعرفه پزشكی در ایران یك دهم تعرفه پزشكی كشورهای اطراف همچون افغانستان و عراق است بنابراین بر این اساس هم دریافت مالیات از جامعه پزشكی روا نیست و با منطق و عقل سازگاری ندارد. وی اظهارداشت: مجلس، دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام باید طلب نه دهم مابه التفاوت تعرفه پزشكی را به جامعه پزشكی پرداخت كنند و پس از آن به روش های مختلف همچون تصاعدی و پلكانی و...، طلب مالیات كنند. رئیس انجمن جراحان ارتوپدی ایران، اظهار داشت: وضعیت پزشكان در بخش دولتی نامناسب تر است و تعرفه پزشكان در بخش دولتی یك پنجم بخش خصوصی است و بخش خصوصی هم كه یك دهم تعرفه كشورهای اطراف را دارد. رازی تصریح كرد: با این وضعیت باید خجالت بكشیم كه برای پزشكان كه در امر مهم پیشگیری و درمان مردم زحمت می كشند تعرفه های نامناسب تعریف كرده اند و این مسئله به معنای اهمیت ندادن و بی توجهی به سلامت جامعه است. وی اظهار داشت: البته همین تعرفه بخش دولتی كه یك پنجم تعرفه بخش خصوصی است تنها ۳۰ درصد آن به پزشكان تعلق می گیرد و ۷۰ درصد بقیه بعنوان درآمد بیمارستان خرج می شود و در واقع پزشكان برده بخش دولتی هستند و ۷۰ درصد درآمد خویش را آن هم با این تعرفه پایین باید برای چرخاندن چرخ بیمارستان اختصاص دهند و این ظلم بزرگی در قرن ۲۱ به پزشكان به حساب می آید. این متخصص ارتوپدی اظهار داشت: جالب اینكه از همین ۳۰ درصد درآمد پزشكان در بخش دولتی، مالیات هم كسر می شود. وی درباره كارت خوان جدیدی كه برای پزشكان اختصاص داده شده است، اضافه كرد: خیلی از پزشكان همچون بنده به محض اینكه كارت خوان كه پوز نام داشت وارد كشور شد در مطب نصب و مورد استفاده قرار دادیم و این مسئله هم برای حفظ رفاه حال بیماران بود و هم اینكه مطب جای نقل و انتقال وجه نیست و امنیت پزشكان را به مخاطره می اندازد. رازی خاطرنشان كرد: كارت خوان های جدیدی كه در رسانه ملی تبلیغ شده و مقرر است خرید آن به پزشكان تحمیل شود، مشخص نیست از كجا آمده و به چه منظور مقرر است مورد استفاده قرار گیرد و چرا باید پزشكان نخستین قشری باشند كه از این كارخوان ها باید استفاده كنند.

1398/06/03
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , خدمات