عاملی موثر در كندسازی افت شناختی

عاملی موثر در كندسازی افت شناختی به گزارش بیمارستان دی با بهبود سبك زندگی می توان میزان اُفت شناختی را كم كرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، نتایج به دست آمده در یک مطالعه جدید نشان می دهد: تغییرات سبک زندگی به بهبود قدرت شناختی در افراد میانسال که افت و زوال شناختی را تجربه کرده اند، کمک می نماید.

در این بررسی ۱۱۹ فرد بزرگسال بالای ۶۵ سال که زوال شناختی را تجربه کرده اند به صورت تصادفی در دو گروه مداخله ای و کنترل قرار گرفتند.

گروه کنترل در مورد زوال عقل و شاخص های خطرناک سبک زندگی، رژیم غذایی مدیترانه ای، فعالیت بدنی و انجام فعالیتهای شناختی و ذهنی به شکل آنلاین اطلاعاتی را دریافت نمودند همینطور به آنان آموزش داده شده تا این اطلاعات را در سبک زندگی خود به کار گیرند.

همچنین گروه مداخله ای علاوه بر دریافت این اطلاعات به صورت آنلاین، مولفه هایی را در اختیار داشتند که به اعمال این اطلاعات در سبک زندگی کمک نماید که می توان به جلسات رژیم درمانی و تکنیک های پرورش مغز اشاره نمود.

در مدت شش ماه محققان مشاهده نمودند افرادی که در گروه مداخله ای قرار داشتند قادر به بهبود سبک زندگی خود بوده و نسبت به افراد گروه کنترل در آزمون های شناختی عملکرد بهتری داشته اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مدیکال اکسپرس، به قول محققان تغییراتی که بر پایه سبک زندگی باشد می تواند دوره افت شناختی را اصلاح کند.

1399/06/21
1953