معاون درمان وزارت بهداشت مطرح كرد؛

افزایش بیماران بدحال كرونایی در بیمارستان ها

افزایش بیماران بدحال كرونایی در بیمارستان ها بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، از افزایش میزان مراجعات بیماران بد حال كرونایی به بیمارستان ها آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، پس از ظهر چهارشنبه در گفتگوی زنده تلویزیونی، بر لزوم تسریع در مراجعات بیماران به مراکز درمانی اصرار کرد و اظهار داشت: از دو هفته قبل روند رو به افزایش بستری در بیمارستان ها را شاهد می باشیم که فقط به خاطر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی از طرف بعضی از مردم است. وی با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به شکل خانوادگی، اضافه کرد: شاهد می باشیم که موارد زیادی از اعضای خانواده همزمان در بیمارستان بستری هستند. جان بابایی اظهار داشت: علت افزایش موارد خانوادگی، این است که مراقبت ها و قرنطینه رعایت نشده است. وی ادامه داد: کسانی که به کل خفیف مبتلا شده اند، همان استراحت در منزل کفایت می کند اما حتما شرایط قرنطینه رعایت شود. زیرا، ممکنست در افراد سالمند و کسانی که بیماری زمینه ای دارند، علایم شدیدتر باشد. جان بابایی با عنوان این مطلب که در همین دو سه هفته میزان بیماران بدحال در بدو مراجعه بیشتر شده است، اظهار داشت: مردم نگران کمبود تخت نباشند. ۱۱ هزار تخت تا آخر سال اضافه می شود.

1399/08/01
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , درمان