رئیس دیوان عدالت اداری:

رعایت مصوبه ۹ ماه مرخصی زایمان الزامی است

رعایت مصوبه ۹ ماه مرخصی زایمان الزامی است به گزارش بیمارستان دی رییس دیوان عدالت اداری اظهار داشت: هم اکنون مرخصی زایمان مشمولان تامین اجتماعی 9 ماه است و رعایت مصوبه هیات وزیران الزامی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین مصدق رییس دیوان عدالت اداری اظهار داشت: باتوجه به صدور آراء لازم الاجرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره های ۶۴ مورخ ۹۴/۱/۱۳ و ۱۳۲۸ مورخ ۹۳/۸/۱۹ و ۱۳۰۶ مورخ ۹۸/۶/۲۶ و پیگیری های به عمل آمده و تصویب مصوبه شماره ۱۹۷۲۶ ت ۵۸۶۱۳-هـ مورخ ۱۴۰۰/۲/۲۶ هیات وزیران، مرخصی زایمان از شش ماه به نه ماه بالا رفته است و ضرورتی به طرح شکایت در این خصوص در دیوان عدالت اداری وجود ندارد.

رئیس دیوان عدالت اداری اشاره کرد: بعد از صدور رأی هیات عمومی، همکاری گسترده ای بین دیوان عدالت اداری و سازمان تامین اجتماعی صورت گرفت و در نهایت مصوبه هیات وزیران در تاریخ ۱۴۰۰/۲/۲۶ به تصویب رسید و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیز در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۱ مراتب را به مدیران کل و معاونین این سازمان ابلاغ کرده است؛ بدین سبب هم اکنون مرخصی زایمان مشمولان تامین اجتماعی ۹ ماه است و رعایت مصوبه هیات وزیران الزامی است.

حجت الاسلام والمسلمین مصدق با اعلان اینکه درباب موضوع مذکور آراء لازم الاجرا از هیات عمومی دیوان عدالت اداری صادر گردیده است اظهار داشت: کلیه واحدهای تامین اجتماعی ملزم به رعایت آراء دیوان می باشند و در صورت استنکاف، مسئولیت قانونی خواهند داشت، وی همین طور اضافه کرد: شکایت هایی که قبلاً دراین زمینه صورت گرفته است در اسرع وقت تعیین تکلیف می شود، و در مورد افراد ذی نفع که مشمول مرخصی مذکور هستند، ولی تا حالا شکایت نکرده اند، طرح شکایت در دیوان ضرورتی ندارد و رأساً به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنند و شعب و ادارات سازمان تامین اجتماعی بدون لزوم ستاندن رأی از دیوان عدالت اداری، مکلف به اجرای قانون در مورد ایشان هستند.

1400/03/09
تگهای خبر: زایمان