محققان توصیه می كنند؛

واکسن HPV بهترین راه پیش گیری از سرطان دهانه رحم

واکسن HPV بهترین راه پیش گیری از سرطان دهانه رحم بگفته انجمن سرطان آمریکا، سرطان دهانه رحم تنها سرطان زنانه است که می توان از آن پیشگیری کرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران خاطرنشان می کنند بهترین راه برای جلوگیری از این سرطان تزریق واکسن های ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) است.
دکتر «جیمز آیکینز»، رییس انکولوژی زنان در مؤسسه سرطان راتجرز نیوجرزی، اظهار داشت: «تقریباً بیشتر موارد سرطان دهانه رحم از HPV سرچشمه می گیرد، که ابتدا موجب ایجاد سلول های پیش سرطانی می شود.»
مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای ایالات متحده سفارش می کند که کودکان دو دوز واکسن HPV را در سنین ۱۱ یا ۱۲ دریافت نمایند. می توان آنرا از سن ۹ سالگی نیز آغاز کرد.
این واکسن همین طور برای بزرگسالانی که تا سن ۴۵ سالگی هنوز آنرا تزریق نکرده اند تأیید شده است، اما زمانی که در سنین پایین تر تزریق می شود بهتر عمل می کند.
به گفته آیکینز، «برای محافظت از خود، بطور منظم آزمایش پاپ و آزمایش HPV انجام دهید، چونکه می تواند تغییرات پیش سرطانی را در سلول هایی که در نهایت به سرطان دهانه رحم تبدیل می شود، تشخیص دهد.»
وی اظهار داشت: «سبک زندگی نیز می تواند به پیش گیری از سرطان دهانه رحم کمک نماید. وزن مناسب، فعالیت بدنی، رژیم غذایی سالم و ترک سیگار دراین زمینه مهم هستند.»

1400/10/23
تگهای خبر: بیماری , رژیم غذایی , سرطان