مهم ترین اشتباهات در کاهش وزن کدامند؟

مهم ترین اشتباهات در کاهش وزن کدامند؟ به گزارش بیمارستان دی خراسان رضوی اجتناب از این اشتباهات رایج در رژیم غذایی می تواند به شما در کوشش برای کاهش وزن کمک نماید.

به نقل از هلث، اگر در کوشش برای کاهش وزن هستید، فقط بر روی آنچه که نباید بخورید تمرکز نکنید. ایمی کیمبرلین، متخصص تغذیه در میامی و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی در ایالات متحده اظهار نمود: زمانی که نوبت به رژیم گرفتن برای کاهش وزن می رسد، خیلی از مردم به شدت به غذاهایی فکر می کنند که باید به صورت کامل از رژیم غذایی خود حذف نمایند اما افراد باید به جای تمرکز بر آنچه که نباید بخورند، باید فکر خویش را تغییر دهند و باید به افزودنی ها هم فکر کنند که می تواند شامل غلات کامل، میوه های فصلی و سبزیجات باشد.
مهم می باشد به خاطر داشته باشید که اگر در کوشش برای کاهش وزن هستید، تغذیه سالم صرفاً در مورد محدودیت نیست بلکه هدف داشتن انواع غذاها در الگوی غذایی شماست.
وقتی صحبت از رژیم غذایی به میان می آید، به منابع معتبر رجوع کنید و از مواردی در فضای مجازی اجتناب کنید. در ذیل بزرگترین اشتباهات تغذیه ای که افراد هنگام کوشش برای کاهش وزن مرتکب می شوند عرضه شده است.
پرهیز از انواع چربی
باید بدانیم که بعضی از چربی ها به سلامتی کمک می کنند و همه برای سلامتی مضر نیستند. بعنوان مثال، نتایج مطالعات نشان می دهد که چربی های امگا ۳ می توانند به کاهش التهاب و کاهش سطح کلسترول کمک کنند. این چربی ها همینطور به بدن در ساخت بافت عصبی و بافت مغز کمک می کنند. محققان اعلام کردند که چربی به ما کمک می نماید احساس سیری نماییم، ازاین رو امکان دارد با کاهش اندازه کلی وعده غذایی به کاهش وزن کمک نماید.
حذف تمام کربوهیدرات ها را از رژیم غذایی
خوردن بیش از اندازه غذاهای سرشار از کربوهیدرات مانند نان سفید، برنج سفید و غلات تهیه شده با آرد سفید می تواند به افزایش وزن کمک نماید اما این رژیم غذایی می تواند منجر به کسالت و کاهش انگیزه شود و مهم می باشد که بدانید هنگام محدودکردن یک گروه غذایی کامل امکان دارد در معرض خطر مبتلا شدن به کمبود موادمغذی خاص قرار گیرید. باید بدانید که کربوهیدرات های مهم را جایگزین کنید و توجه به این نکته ضروریست که هر غذایی که بیش از اندازه مصرف شود می تواند منجر به افزایش وزن شود.

طبقه بندی غذاها با عنوان خوب یا بد
طبقه بندی غذاها بها عنوان «خوب» یا «بد» می تواند به برخی غذاها انگ بزند و شما را به حذف آنها از رژیم غذایی خود سوق دهد. حذف هر نوعی می تواند یک الگوی رژیم غذایی ناپایدار ایجاد نماید. برای کاهش وزن نیازی به حذف غذاهای مورد علاقه خود ندارید. در عوض، تلاش کنید تغییراتی در سبک زندگی ایجاد کنید و آنها را ثابت نگه دارید.
اجتناب سریع از رژیم غذایی
فقط به این علت که بلافاصله تغییراتی را مشاهده نمی کنید، رژیم غذایی خویش را رها نکنید. به رژیم جدید خود حداقل چهار تا ۶ هفته فرصت دهید تا موثر باشد. داشتن انتظارات بالا برای کاهش وزن سریع می تواند سبب کاهش انگیزه فرد برای ادامه تغییرات سبک زندگی شود.
حذف وعده های غذایی
حذف وعده های غذایی برای کاهش کالری دریافتی در روز امکان دارد در واقع اثر معکوس داشته باشد. افرادی که وعده های غذایی خویش را حذف می کنند امکان دارد اشتهای کنترل نشده ای را تجربه کنند که منجر به پرخوری می شود. افرادی که وعده های غذایی خویش را حذف می کنند امکان دارد احساس تنبلی یا خستگی داشته باشند که می تواند بر توانایی آنان برای ورزش مناسب تأثیر بگذارد همچنین، برای کاهش وزن هم مضر باشد.

1401/01/12
تگهای خبر: التهاب , رژیم غذایی , سلامت , كاهش وزن